Canon VB-S30D

VB-S30D

Lättinstallerad Full HD PTZ Minidome-nätverkssäkerhetskamera med ny, kompakt zoomobjektivteknik. Perfekt för säkerhet och övervakning inomhus i företag och andra lokaler.

VB-S30D

Fördelar

  • Kompakt PTZ Minidome-design
  • Full HD med 30 b/s
  • CMOS-sensor för hög kapacitet i svagt ljus
  • Canon vidvinkelobjektiv med hög upplösning och 3,5x optisk zoom (4x digital)
  • MultiStreaming av MJPEG- och H.264-video
  • Inspelning/uppspelning direkt från MicroSD-kort (64 GB)
  • Kompatibel med ONVIF v2.2 och Profile S

Alla egenskaper

Ta en titt på mer detaljerad information om Canon VB-S30D

Full HD-upplösning


Den kompakta VB-S30D PTZ Minidome-nätverkssäkerhetskameran har Full HD-upplösning (1 920 x 1 080) med 30 b/s. En CMOS-sensor ger imponerande bildkvalitet utan färgblödning eller suddiga linjer. Auto Smart Shade Control (SSC) optimerar exponeringen för att förbättra högdagrar och korrigera mörka områden i bakgrundsbelysta motiv eller i svagt ljus, vilket gör att den kan användas dag som natt.

Högkvalitativt objektiv


Det nya kompakta vidvinkelobjektivet har en 3,5x optisk zoom (med ytterligare 4x digital). PTZ-funktioner (panorering, lutning, zoom) gör det enkelt att flytta kameran till programmerade förinställda positioner. Tack vare vidvinkel och låg förvrängning låter det högkvalitativa Canon-objektivet mer ljus passera in till kamerans sensor, vilket ger ljusare och bättre definierade bilder.

Dubbla bildprocessorer


De dubbla bildprocessorerna - DIGIC DV III och DIGIC NET II - ger smidig inspelning, bearbetning, kodning och överföring av bilder. Den interna programmeringen har omarbetats för att ge flera H.264- och/eller MJPEG-strömmar i HD eller lägre upplösning. Förutom MultiStreaming kan kamerorna även utföra samtidig strömning. H.264-kodaren skapar video med hög kvalitet och hög komprimering, för smidig övervakning i en rad olika miljöer.

Kompatibilitet och bekvämlighet


VB-S30D integreras smidigt tack vare nätverkskamerans SDK- och HTTP-protokollspecifikation. Canon är fullvärdig medlem i ONVIF - ett branschforum som ägnar sig åt att utveckla en global gränssnittsstandard i IP-baserade fysiska säkerhetsprodukter. De har funktioner för ONVIF V2.2 och Profile S, så du kan enkelt skapa en lösning med ONVIF-program för videohantering.

Inbyggda analyser


I kamerans stora uppsättning av intelligenta funktioner finns bland annat Avkänning av rörliga objekt, Avkänning av övergivna objekt, Avkänning av borttagna objekt, Avkänning av kameramanipulering, Passeringsavkänning och Volymavkänning. Förändringar i ljusförhållande kan vanligtvis störa kamerans analyser, men i Canons nya sortiment sker automatiskt en återställning inom 20 sekunder efter att en stor ökning eller minskning av ljusstyrkan upptäckts. Det ger minimalt med avbrott i analyser som körs.

Enkel och flexibel installation


Tack vare PoE-teknik (Power over Ethernet) med IEEE802.3af-kompatibilitet räcker det med en LAN-kabel för strömförsörjning och överföring av video- och ljuddata vid anslutning till en PoE-midspan eller -switch. PoE fungerar för installationer upp till 100 meter, medan nätdrift ger dig flexibilitet för installationer upp till 500 meter.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon VB-S30D, dess funktioner och vad den kan göra.

DIGIC NET II
Digic DV III
Full HD
PTZ
Drag to move
Area zoom
Intelligent Function
Power over Ethernet
microSD
CCMT
 • VB-S30D huvudenhet
 • Installationsskiva
 • Säkerhetskabel för förebyggande av fall
 • Skruv för säkerhetskabel
 • Mall för kamerainstallation
 • Installationshandbok
 • Broschyr för garantikort