Canon VB-S800D

VB-S800D

Välj mellan PT Minidome (VB-S31D) eller Fast Minidome (VB-S800D) Full HD-nätverkssäkerhetskamera med ny kompakt objektivteknik. Perfekt för säkerhet inomhus i handels-, utbildnings- och företagsmiljöer.

VB-S800D

Fördelar

 • Full HD med 30 b/s
 • CMOS-sensor för hög kapacitet i svagt ljus
 • Canon F/1,6 vidvinkelobjektiv
 • Välj mellan PT Minidome eller Fast Minidome
 • MultiStreaming av MJPEG- och H.264-video
 • Inspelning/uppspelning direkt från MicroSD-kort (64 GB)

Alla egenskaper

Ta en titt på mer detaljerad information om Canon VB-S800D

Hög bildkvalitet


De kompakta nätverssäkerhetskamerorna VB-S31D PT Minidome och VB-S800D Fast Minidome har Full HD-upplösning (1 920 x 1 080) med 30 b/s. En CMOS-sensor ger imponerande bildkvalitet utan färgblödning eller suddiga linjer. Auto Smart Shade Control (SSC) optimerar exponeringen för att förbättra högdagrar och korrigera mörka områden i bakgrundsbelysta motiv eller i svagt ljus, vilket gör att den kan användas dag som natt.

Canon-objektiv med enastående kvalitet


Kamerornas nya kompakta vidvinkelobjektiv har 95° bildvinkel. Dessutom har VB-S31D PT-funktioner (panorering, lutning) och det är enkelt att flytta kameran till programmerade förinställda positioner. Tack vare vidvinkel och låg förvrängning låter det högkvalitativa F/1,6 Canon-objektivet mer ljus passera in till kamerans sensor, vilket ger ljusare och bättre definierade bilder.

Dubbla bildprocessorer


De dubbla bildprocessorerna - DIGIC DV III och DIGIC NET II - ger smidig inspelning, bearbetning, kodning och överföring av bilder. Den interna programmeringen har omarbetats för att ge flera H.264- och/eller MJPEG-strömmar i HD eller lägre upplösning. Förutom MultiStreaming kan kamerorna även strömma samtidigt. H.264-kodaren skapar video med hög kvalitet och hög komprimering, för smidig övervakning i en rad olika miljöer.

Enkel integrering och kompatibilitet


Båda kamerorna integreras smidigt tack vare nätverkskamerornas SDK- och HTTP-protokollspecifikation. De har funktioner för ONVIF V2.2 och Profile S, så du kan enkelt skapa en lösning med ONVIF-program för videohantering.

Omfattande inbyggda analyser


Båda kamerorna har samma stora uppsättning av intelligenta funktioner: bland annat Avkänning av rörliga objekt, Avkänning av övergivna objekt, Avkänning av borttagna objekt, Avkänning av kameramanipulering, Passeringsavkänning och Volymavkänning. Förändringar i ljusförhållande kan vanligtvis störa kamerans analyser, men i Canons nya sortiment sker automatiskt en återställning inom 20 sekunder efter att en stor ökning eller minskning av ljusstyrkan upptäckts. Det ger minimalt med avbrott i analyser som körs.

Flexibel och enkel installation


Tack vare PoE-teknik (Power over Ethernet) med IEEE802.3af-kompatibilitet räcker det med en LAN-kabel för strömförsörjning och överföring av video- och ljuddata vid anslutning till en PoE-midspan eller -switch. PoE fungerar för installationer upp till 100 meter, medan nätdrift ger dig flexibilitet för installationer upp till 500 meter.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon VB-S800D, dess funktioner och vad den kan göra.

DIGIC NET II

Effektiv nätverksbearbetning

Digic DV III

Hanterar bildkvalitet och -kontroll

Full HD

Full HD-upplösning

Intelligent Function

Videoinnehållsanalys

Power over Ethernet

Ström via Ethernet

microSD

Kantregistrering

CCMT

Hantering av flera kameror

 • VB-S800D-huvudenhet
 • Installationsskiva
 • Säkerhetskabel för förebyggande av fall
 • Skruv för säkerhetskabel
 • Mall för kamerainstallation
 • Installationshandbok
 • Broschyr för garantikort

Kalkylator för bildvinkel (AOV)

Kalkylator för nödvändigt diskutrymme (RDS)

CLS (Camera Layout Simulator)