Canon VB-S800VE

VB-S800VE

Lätt och kompakt fast domekamera med UD-objektiv med ultravidvinkel, skarp inspelning i Full HD med överlägsna prestanda i svagt ljus och inbyggd mikrofon för extra högkvalitativt ljud.

VB-S800VE

Fördelar

 • Se mer av motivet med Canon VB-S800VE:s objektiv med 93,8 ° ultravidvinkel och manuell panorering, lutning och rotation
 • Linselement med Ultra Low Dispersion (UD) ger tydliga Full HD-bilder med låg distorsion
 • Bred f/1,6-bländare med fast fokus för enastående prestanda i svagt ljus
 • Spela in högkvalitativa kontextuella data med den integrerade rundupptagande mikrofonen och bakgrundsljudsreducerande tekniken
 • Väl skyddad med IK10 slagresistens och IP66 väderskydd, men ändå lätt och kompakt
 • Motion Adaptive Noise Reduction och Area-Specific Data Size Reduction (ADSR) bibehåller bildkvaliteten samtidigt som den minimerar datastorleken
 • Intelligenta inbyggda analysfunktioner för avancerad larmdetektering
 • Live-övervakning och hantering via en mängd olika understödda webbläsare och mobila enheter
 • Enkel att installera, perfekt för att hålla projektkostnader till ett minimum
 • ONVIF® Profile S-kompatibel

Alla egenskaper

Ta en titt på mer detaljerad information om Canon VB-S800VE

Skarp med låg distorsion och HD-bilder


Vidga dina vyer med Canon VB-S800VE:s 2,1 megapixels Full HD-bilder och 1/3" CMOS-sensor. Kameraobjektivets Ultra-Low Dispersion-element minimerar distorsion och kromatisk aberration genom att minska ljusets spridning, medan den förbättrade minsta belysningen förbättrar prestanda i svagt ljus ytterligare.

Inbyggd mikrofon


VB-S800VE förenar överlägsen bildåtergivning med ljudinspelning genom dess rundupptagande mikrofon. Den integrerade mikrofonen möjliggör tydlig ljudinspelning på upp till 4 meters avstånd, medan bakgrundsljud och oönskat eko filtreras bort. Kameran kan konfigureras för att starta inspelning när ljud registreras.

Enkel installation


VB-S800VE:s tåliga, väderbeständiga och sabotagesäkra polykarbonathölje kan installeras snabbt och enkelt, vilket håller projektkostnaderna till ett minimum. Den valfria hängande fästanordningen och kabelboxmonteringen erbjuder en mängd olika installationsmöjligheter, medan den medföljande 1-meters anslutningskabeln ger enkel och direkt åtkomst till kamerans anslutningar. ONVIF Profile S säkerställer kompatibilitet med befintliga system från tredje part.

Hanterings- och nätverksfunktioner


Canons Camera Management Tool (kamerahanteringsverktyg, CCMT) ger dig full kontroll med kraftfulla installations- och hanteringsfunktioner för enskilda eller utvalda grupper med kameror. Motion Adaptive Noise Reduction styr brusreduktionsnivåer dynamiskt för att optimera bildkvaliteten och begränsa dataanvändningen.

Vandalsäker och vattentät


Canon VB-S800VE är konstruerad för att tåla allt, från beslutsamma vandaler till extrema väderförhållanden. Den är IP66-certifierad och tål temperaturer från -25 °C upp till 50 °C. Stöttålighet IK10 innebär att det är en tålig och hållbar enhet som är byggd för att hålla.

Intelligent avkänning


Kamerans användare kan sköta övervakningsuppgifter effektivt med 15 inbyggda videoinnehållsanalysprofiler. Analyserna levererar flera virtuella alarmdetekteringsfunktioner som aktivt varnar operatörerna för misstänkt beteende - samtidigt som de bidrar till att minimera lagring och dataanvändning.

Mobil fjärroperation


Arbeta mer flexibelt med kamerans fjärrvisnings- och konfigurationsalternativ, som nu kan nås från mobila enheter. Den förbättrade fasta programvaran innebär att kameran nu är kompatibel med alla populära webbläsare och mobila plattformar så att du kan ändra kamerainställningar och visa livebilder helt och hållet inom en mobil miljö.


*ONVIF® är ett registrerat varumärke som tillhör Onvif, Inc

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon VB-S800VE, dess funktioner och vad den kan göra.

Digic DV III

Hanterar bildkvalitet och -kontroll

DIGIC NET II

Effektiv nätverksbearbetning

Digital 4x zoom

Utökade zoomningsfunktioner

Digital PTZ

Virtuella PTZ-funktioner

Full HD

Full HD-upplösning

Auto SSC

Auto Smart Shade Control

Intelligent Function

Videoinnehållsanalys

Simple Camera Setting

Installation med ett enda klick

microSD

Kantregistrering

IK10

Certifierat sabotageskydd

Weatherproof

Väderbeständig

 • VB-S800VE huvudenhet
 • Installations CD
 • Installationshandbok
 • Skruvnyckel
 • RJ45-koppling
 • I/O-gränssnittskabel
 • Säkerhetskabel
 • Garantiblad

Kalkylator för bildvinkel (AOV)

Kalkylator för nödvändigt diskutrymme (RDS)

CLS (Camera Layout Simulator)