Canon VB-S900F

VB-S900F

En Full HD Mini fast nätverkssäkerhetskamera med ny kompakt objektivteknik. Den kompakta designen gör den perfekt i en rad olika kommersiella inomhusmiljöer.

VB-S900F

Fördelar

  • Mini fast kamera
  • Full HD med 30 b/s
  • CMOS-sensor för hög kapacitet i svagt ljus
  • Canon vidvinkelobjektiv med hög upplösning
  • MultiStreaming av MJPEG- och H.264-video
  • Inspelning/uppspelning direkt från MicroSD-kort (64 GB)

Alla egenskaper

Ta en titt på mer detaljerad information om Canon VB-S900F

Full HD-upplösning


Den exceptionellt kompakta VB-S900F Mini fasta nätverkssäkerhetskameran har Full HD-upplösning (1 920 x 1 080) med 30 b/s. En CMOS-sensor ger imponerande bildkvalitet utan färgblödning eller suddiga linjer. Auto Smart Shade Control (SSC) optimerar exponeringen för att förbättra högdagrar och korrigera mörka områden i bakgrundsbelysta motiv eller i svagt ljus, vilket gör att den kan användas dag som natt.

Canon-objektiv med enastående kvalitet


Kamerans nya kompakta vidvinkelobjektiv har 96° bildvinkel. Tack vare vidvinkel och låg förvrängning låter det högkvalitativa F/1,6 Canon-objektivet mer ljus passera in till kamerans sensor, vilket ger ljusare och bättre definierade bilder.

Dubbla bildprocessorer


De dubbla bildprocessorerna - DIGIC DV III och DIGIC NET II - ger smidig inspelning, bearbetning, kodning och överföring av bilder. Den interna programmeringen har omarbetats för att ge flera H.264- och/eller MJPEG-strömmar i HD eller lägre upplösning. Förutom MultiStreaming kan kameran även strömma samtidigt. H.264-kodaren skapar video med hög kvalitet och hög komprimering, för smidig övervakning i en rad olika miljöer.

Enkel att integrera


Kameran integreras smidigt tack vare nätverkskamerans SDK- och HTTP-protokollspecifikation. Canon är fullvärdig medlem i ONVIF - ett branschforum som ägnar sig åt att utveckla en global gränssnittsstandard i IP-baserade fysiska säkerhetsprodukter. De har funktioner för ONVIF V2.2 och Profile S, så du kan enkelt skapa en lösning med ONVIF-program för videohantering.

Omfattande inbyggda analyser


För att vara en så kompakt enhet har VB-S900F en fantastiskt stor uppsättning intelligenta funktioner. Funktionerna består bland annat av Avkänning av rörliga objekt, Avkänning av övergivna objekt, Avkänning av borttagna objekt, Avkänning av kameramanipulering, Passeringsavkänning och Volymavkänning. Förändringar i ljusförhållande kan vanligtvis störa kamerans analyser, men i Canons nya sortiment sker automatiskt en återställning inom 20 sekunder efter att en stor ökning eller minskning av ljusstyrkan upptäckts. Det ger minimalt med avbrott i analyser som körs.

Enkel och flexibel installation


Tack vare PoE-teknik (Power over Ethernet) med IEEE802.3af-kompatibilitet räcker det med en LAN-kabel för strömförsörjning och överföring av video- och ljuddata vid anslutning till en PoE-midspan eller -switch. PoE fungerar för installationer upp till 100 meter, medan nätdrift ger dig flexibilitet för installationer upp till 500 meter.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon VB-S900F, dess funktioner och vad den kan göra.

DIGIC NET II

Effektiv nätverksbearbetning

Digic DV III

Hanterar bildkvalitet och -kontroll

Full HD

Full HD-upplösning

Intelligent Function

Videoinnehållsanalys

Power over Ethernet

Ström via Ethernet

microSD

Kantregistrering

CCMT

Hantering av flera kameror

  • VB-S900F huvudenhet
  • Installationsskiva
  • Installationshandbok
  • Broschyr för garantikort

Kalkylator för bildvinkel (AOV)

Kalkylator för nödvändigt diskutrymme (RDS)

CLS (Camera Layout Simulator)