För företag

Företagstjänster

Vill du bli bättre på att hantera digitala eller fysiska dokument? Canon har omfattande kunskap och teknik som utvecklas efter dina behov både idag och i framtiden.

Våra tjänster sträcker sig från rådgivning för hantering av information till olika dokumenthanteringslösningar för kontor av olika storlekar. Tjänster som kan skötas externt hos oss eller utföras på plats. Vi erbjuder även workshops och mentorskap till leverantörer av professionella utskriftstjänster som hjälper dem få ut mesta möjliga av marknadsutvecklingen.

[MASTER] Picture_Dokumenthantering

Managed Print Services

Rationalisera din utskrifts- och dokumenthantering.

Läs mer

I behov av globala tjänster?

Läs mer

[MASTER] Picture_Företagstjänster

Outsourcing

Förändra hur du arbetar med dina kunder, hantera dina affärsprocesser och introducera nya arbetssätt.

[MASTER] Picture_ebbp

Tjänster för leverantörer av utskriftstjänster

Workshops, mentorskap och insikter från marknaden.

Tjänster för professionella fotografer och filmskapare

Det europeiska Canon Professional Services programmet är en helt kostnadsfri tjänst som erbjuder Canons professionella fotografer och filmskapare exklusiv åtkomst till ett stort antal fördelar, inklusive CPS-support vid stora evenemang, en prioriterad reparationstjänst samt lokal CPS-support i utvalda europeiska länder.

Varför Canon?

Hur vi kommunicerar och delar information ändras allt snabbare. Canon har kunskap, teknik och en global struktur som hjälper dig att alltid ligga steget före dina konkurrenter. Du får också ta del av den senaste tekniska utvecklingen och kan arbeta smartare.

Sök efter bransch eller avdelning