Essential Business Builder Program

Information om programmet

Varför ska du delta?

Canons Essential Business Builder Program är till fördel för all utskriftsverksamhet – från små kontor till kommersiella utskriftsföretag.
Du får en anpassad lösning samt råd och vägledning när du behöver det. Oberoende experter i utskriftsbranschen som hjälper dig att lösa viktiga problem och förbättra det övergripande resultatet.

Kontakta oss

Tre supportkanaler

Essential Business Builder Program levereras av oberoende experter inom utskriftsbranschen, genom tre kanaler:

Värdefulla insikter för att öka affärsresultatet

De är skrivna av ledande branschexperter och ger en omfattande översikt över i rad ämnen kring digital utskrift, samt värdefulla insikter för implementering och resultatförbättring. Du får praktiska råd speciellt för dig om allt från affärsplanering till prissättning och från arbetsflödet till färghantering.

Läs mer om en rad ämnen kring digital utskrift och skaffa ovärderliga insikter som förbättrar verksamheten.

Hjälper ditt företag att vara förberett

Educational Workshops är ett viktigt element i Essential Business Builder Program och ger dig den kunskap du behöver för att hålla dig konkurrenskraftig. Formatet med små interaktiva grupper är flexibelt och gör att du kan dela det du lär dig och de bästa metoderna, diskutera specifika frågor och inhämta råd som gäller specifikt för din verksamhet.

Skaffa kunskaper, inspiration och stöd för att behålla konkurrensfördelarna i personliga sessioner som leds av oberoende experter inom en rad utskriftsrelaterade ämnen, till exempel försäljning av digitala utskrifter, marknadsföring för skrivare, crossmedia och webb-till-utskrift.

Affärsutbildning för verkligheten

Våra oberoende Essential Business Builder Program-mentorer har alla den kompetens och erfarenhet som behövs för att hjälpa dig att utöka din utskriftsverksamhet.

Rådgivningssessioner ges av oberoende branschexperter över en tidsperiod som passar just dina behov. Den fortgående supporten är utformad för att ta itu med dina specifika frågor och behov och hjälper dig att hålla isär strategisk planering från dagliga frågeställningar, vilket gör det enklare för dig att lyckas.


Framgångsberättelser

”Tack vare Canons praktiska, anpassade konsultverksamhet och rådgivning implementerade PCS ett flertal innovativa lösningar som gjorde tydlig skillnad på vår verksamhet.”

Asad Butt – Public & Commercial Services Union

”Med Canons hjälp kan vi förbättra vår verksamhet, anpassa oss till marknaden och vinna fler affärer.”

Bradley Vaughan – Kingsley Print

Mer information

Hämta broschyr