Varför ska jag välja Canon?

Varför ska jag välja Canon?

Vi arbetar tillsammans med alla våra kunder för att leverera en MPS lösning som erbjuder enastående värde och kontroll. Vi kombinerar rätt personer, teknologi och processer för att tillhandahålla en tjänst som gör att du kan skapa en effektiv, flexibel och kostnadseffektiv utskriftsmiljö.

Dessutom är vi experter på att göra smidiga implementeringar och utrullningar. Du kan räkna med oss: vi har anpassnings-, omfattnings- och branschexpertisen för att förverkliga det.
Och det är inte allt. Genom fortlöpande förbättringar kan tjänsten som vi levererar till ditt företag minska kostnaderna och förbättra produktiviteten nu och på lång sikt, även när företaget växer och dess behov förändras.

Tala med en MPS partner som du kan lita på.

Eftersom dokumentation flyttas från att vara pappersbaserad till digital, är det dags att konsolidera utskriftsmöjligheter till en integrerad infrastruktur. Canon MPS, Managed Print Services, ta bort krångel och komplexitet, sätter dig i kontroll över processer och kostnader.

Vi arbetar med ditt team för att skapa en helt integrerad utskriftsmiljö som sammanför människor och deras affärsbehov, processer och teknik, så att utskriftsfunktionen ger mervärde för hela företaget.

"Vi visste mer eller mindre vad vi ville uppnå, men vi visste inte exakt hur det skulle gå till. Därför var det en stor fördel för oss att Canon redan hade implementerat en mängd olika lösningar hos andra kunder och kunde hjälpa oss att hitta rätt lösning för just oss."

East Lothian Council, Skottland

Fördelarna för

Vårt arbetssätt

Dra fördel av snabbare utskriftsprocesser, mer effektiva arbetsflöden och lägre kostnader i fem steg.