Europeiska kundreferenser

Här låter vi våra kunder komma till tals. Läs om vilka fördelar våra kunder fått genom att arbeta med Canon, allt från hur en grafikproducent skapat nya intäktsströmmar till hur en lokal myndighet minskat sina utskriftsrelaterade kostnader.

Nedan kan du se och läsa våra kunders berättelser om hur Canons lösningar har bidragit till att företag kunnat klara av stora utmaningar.

Alla europeiska kundreferenser

ABC- Hero1

ABC Imaging

"Tack vare Océ PRISMA-arbetsflödet och Canons imagePRESS-teknik har vi effektiviserat driften och vinsten som ett resultat av 50 % högre genomströmning och 30 % lägre kostnader"."

Ray Hawkins, CEO

Läs hela berättelsen

Alfa Laval

"Utskriftsavdelningen betraktas numera som lönsam och som mer kostnadseffektiv för utskriftsjobb än externa alternativ."

Jørgen Beck-Jørgensen, chef för utskriftsproduktion

Läs hela historien

DWF-logo.jpg
AH-Hero1

Antonius Hypercare

"Att installera Canons avancerade övervakningskameror var ett fantastiskt beslut, både för den höga kvaliteten och den inverkan de fått på vårt dagliga arbete. Resultaten blev omedelbara."

René Groot, General Manager

Läs hela berättelsen

Armstrong Watson

"Innan Canon gav några rekommendationer utförde de ett gediget arbete för att få en god inblick i vad som behövde förbättras och hur man skulle åstadkomma det. Att förstå våra klienters verksamheter är en filosofi som vi själva tror starkt på, så vi var helt övertygade om att Canon var partnern för oss."

David Clarkson, Commercial Director

Läs hela berättelsen

DWF-logo.jpg

Barry Callebaut

"Canon hjälpte oss att införa ett globalt förhållningssätt till utskrifter. Med ett enda drag hjälpte Canon till att förändra organisationen runt om i världen."

Läs hela historien

Beiersdorf

"Det är mer än en tidsbesparing, det har förändrat vårt sätt att arbeta."

Papanikolaou Zina, marknadsföring

Läs hela historien

DWF-logo.jpg

BD&H

"Vi tittade på alternativ från flera olika tillverkare men det var uppenbart att Océ-maskinerna skulle ge oss den bästa produktionshastigheten och bildkvaliteten till ett konkurrenskraftigt pris. Med teknisk support från Canon tillsammans med den avancerade Océ-tekniken är vi nu en kreativ kraft att räkna med."

James Fox, Director

Läs hela berättelsen

BM Druck

"Vi pratade med många leverantörer, men det var svårt att bortse från Canon – det är en leverantör som vi har haft en mycket positiv relation med i många år."

Rene Cassis, CEO

Läs hela berättelsen

DWF-logo.jpg
borealis

Borealis AG

"Vårt mål var att få en smidig övergång till en standardiserad och nätverksbaserad utskriftsmiljö. Drivkraften bakom detta var att vi ville ge mer centraliserad support åt våra användare och göra kostnadsbesparingar på underhåll och support."

Jacky Cillen, Information Technology & Systems (IT&S) Team Leader

Läs hela berättelsen

British Library

"Vi är så imponerade av Canons högkvalitativa övervakningskameror att vi vill öka antalet modeller på plats till 400 kameror under 2015."

Bhanu Goud, Security Systems Manager

Läs hela berättelsen

British-image1
DWF-logo.jpg

Cavelti

"Canon analyserade alla delar av vår verksamhet för att avgöra hur vi kunde förbättra vårt flerkanaliga tillvägagångssätt."

Marcel Bieri, Head of Pre-Media and Digital Media

Läs hela berättelsen

Clive Booth

"Det är något visst med att hålla ett tryck i handen. Om man köper ett konstverk så är det oftast på duk. Det är likadant med fotografi: när du vill köpa ett foto på papper så köper du det inte på skärmen, för när det trycks på papper kan du hålla det i handen och det är en speciell känsla. Det är huvudanledningen till att jag har en skrivare."

Clive Booth

Läs hela berättelsen

Colchester Institute

"Vi gillade verkligen både Managed Print Services-metoden som Canon rekommenderade och proffsigheten hos det föreslagna Canon-projektteamet samt hur nära samarbete det skulle ha med vårt eget projektteam."

Gary Horne, Vice Principle, Finance & Operations

Läs hela berättelsen

Documenteam

"Det går inte att producera korta körperioder som är ekonomiskt hållbara inom offsettryck. På samma gång är det risk för att vissa körperiodsstorlekar blir för dyra vid utskrift med tonerbaserade system."

Thorsten Bischof

Läs hela berättelsen

ABC- Hero1
DM-hero1.jpg

Druck and Medien

"Vårt primära mål på MSP är bästa möjliga uppfyllande av kraven från våra kunder. Vi är beredda att anstränga oss till det yttersta för att tillfredsställa våra kunder. Vi tror att övergången till digital bläckstråleutskrift gör att vi kan leverera den innovation som väntar våra marknader idag och i framtiden. Canon har från allra första början varit en fantastisk samarbetspartner i beslutsfattandet för vår framtida strategi och i implementeringen av rätt lösning. Med Canon som partner, känner vi oss väl rustade för framtiden."

Markus Stricker

Läs hela berättelsen

DWF

"Canon tog sig tid att förstå de unika behoven och visionen i vår organisation som en helhet och deras råd har hjälpt oss att identifiera områden där tekniken kan hjälpa oss att arbeta smartare."

Janice Moores, Service Delivery and Procurement Manager

Läs hela berättelsen

DWF-logo.jpg

Kommunfullmäktige i East Lothian

"Vi visste mer eller mindre vad vi ville uppnå, men vi visste inte exakt hur det skulle gå till. Därför var det en stor fördel för oss att Canon redan hade implementerat en mängd olika lösningar hos andra kunder och kunde hjälpa oss att hitta rätt lösning för just oss."

Julie Caughey, Finance Manager

Läs hela berättelsen

EH Booth & Co Ltd

"Till följd av vår policy att jobba med lokala leverantörer när det är möjligt så varierar omfånget och formatet på fakturorna som skickas till våra butiker – från handskrivna ensidiga till flersidiga, från pappersfakturor till elektroniska. Den nya fakturaprocessen ger Booths större funktionalitet i bearbetningen av fakturor och större kunskap om de fakturor som cirkulerar i verksamheten."

Steve Sumner, Financial Controller

Läs hela berättelsen

Sarab-LOGO.jpg

Elwe

"Arizona 660XT innebär att vi slipper göra avkall på kvalitet och leveranstid. Vi kan erbjuda material för försäljningsställen i lägre volymer till konkurrenskraftiga priser."

Kirsten van Brummen, Elwe specialkampanjer

Läs hela historien

Enfield Council

"Genom vårt arbete med Canon har vi tagit fundamentala steg för att lägga grunden till att skydda avdelningens position och säkerställa framtida tillväxt."

Läs hela historien

DWF-logo.jpg

Eureco-Pharma BV

"Fram till förra året accepterade jag nackdelarna med att lägga ut broschyrtryckningen på outsourcing och funderade aldrig över vilka möjligheter det fanns. Men när jag hade talat med en person från Canon insåg jag de potentiella fördelarna."

Jan de Kreij, Managing Director och ägare

Läs hela berättelsen

Evercore

"För förmögenhetsförvaltningsbolag gäller att varumärkets integritet måste vara klanderfritt för att skapa förtroende inom och utanför organisationen. Canon har spelat en viktig roll för att upprätthålla denna integritet."

Vanessa O'Reilly, marknadschef

Läs hela historien

DWF-logo.jpg

Eyes on Media

"Arizona-maskinernas bildkvalitet och tillämpningsmöjligheter har inneburit stora förbättringar i vår fotoutskriftstjänst och har hjälpt oss att få nya kunder. Vi var glada när vi kontaktades av World Press Photo, som vi har beundrat i många år. Vi visste att vi med hjälp av Canon och Arizona kunde hantera det utmanande uppdraget."

Martin Minoli, företagsägare

Läs hela berättelsen

Falquon

"Canon har gett oss mycket stöd, så att vi kan få ut så mycket som möjligt av ONYX-arbetsflödesserien för avancerad färghantering. Det är en avgörande del av arbetsflödet för oss och Océ Arizona ger oss exceptionellt konsekventa utskrifter."

Martin Prager, Director, Falquon

Läs hela berättelsen

FC-hero1

FC Dordrecht

"Vi ville kunna ta extremt högkvalitativa bilder hela tiden, särskilt i delar av arenan som har minimalt med ljus. Vi kände att en övergång från analogt till digitalt var det enda sättet att uppnå detta."

Jacques de Zeeuw, Security Officer

Läs hela berättelsen

Formara

"Ända från början har Canon haft ett nära samarbete med Formara och hjälpt oss att identifiera rätt lösning för våra behov. De har sedan gett oss en omfattande översikt över hur lösningen skulle passa in och främja vår verksamhet. Slutligen installerade de lösningen och utbildade personalen för en smidig övergång som har gett produktiviteten en riktigt skjuts framåt."

Freddie Kienzler, Managing Director

Läs hela berättelsen

DWF-logo.jpg

Francis Combe Academy

"Canon var den enda leverantör som verkligen centrerade på våra behov och lade fram tydliga åtgärder som kan vidtas för att förverkliga vår långsiktiga vision."

Chris Turton – e-manager

Läs hela berättelsen

FT Solutions

"Investering i dessa ledande digitala utskriftssystem är avgörande för vår framgång och har redan medfört fantastiska fördelar för FT Solutions och våra kunder, t.ex. ökad kvalitet och större flexibilitet."

Tom Gurd, Managing Director

Läs hela berättelsen

FT-hero1

Gary Knight

"Jag har haft den här skrivaren i sex år nu och det finns inte en chans att jag köper någon annan. Den klarar allt jag ber den om, och säkert allt jag kan tänka mig att be den om, och den gör det riktig bra och konsekvent. Jag är förtjust i den. Det är faktiskt min favoritutrustning."

Gary Knight

Läs hela berättelsen

GEV

"Jag ville ha något robust och lättanvänt som kunde anpassas efter våra behov. Det finns många välutformade dokumenthanteringslösningar på marknaden, men för ett litet företag som mitt, med sju anställda, skulle många av dem inte löna sig."

Friedrich Staller, Managing Director

Läs hela berättelsen

Gramagraf

Victor Castaño, Commercial Director

Läs hela referensen

Hertsmere Borough Council

"Canon uppvisade engagemang i vår långsiktiga strategi och förklarade i detalj hur digitala utskrifter kan hjälpa oss att kostnadseffektivt verka med den hastighet, flexibilitet och höga standard som förväntas av myndigheten."

Mark Roberts

Läs hela historien

DWF-logo.jpg

hs Druck

"Canon levererade en Essential Business Builder-kurs i personlig utskriftsanpassning här i våra lokaler. Deras expertrådgivning hjälpte verkligen hela teamet att inse teknikens potential och att känna sig säkrare, både när det gäller själva verksamheten och hur de här möjligheterna kan marknadsföras gentemot våra kunder."

Andy Cork, Founding Partner

Läs hela berättelsen

Imagination

"Vi har vunnit så otroligt mycket på detta. De utskriftsrelaterade kostnaderna har minskat dramatiskt, vilket har påverkat slutresultatet positivt. Vi har betydligt färre enheter och de vi har är mer flexibla och användbara. Nu har vi dessutom rätt maskiner på rätt plats. Nu kan vi debitera utskrifterna med större precision och kan dessutom erbjuda våra kunder färgutskrifter av konsekvent hög kvalitet"

Sue Chick, Project Manager

Läs hela berättelsen

ipack-logo

I-Pack

"Vi siktar på att öka volymerna med 25 % i slutet av 2015, och med ytterligare 15 % år 2016. Tack vare Canons support och teknik är vi på god väg att uppnå våra affärsmål."

Atle Andreasen, grundare

Läs hela berättelsen

Jetsign

"Tack vare samarbetet med Canon kunde vi etablera en relativt snabbt växande avdelning med flatbäddsskrivare."

Adrie Hoogeveen, företagsledare

Läs hela berättelsen

Sarab-LOGO.jpg
DWF-logo.jpg

Kahle

"Fastän tekniken är viktig var det inte det enda skälet till att jag valde Canon. Det tjänstepaket som levereras med enheterna, vilket inkluderar eftervård, utbildning och support, var det som var avgörande för oss. Baserat på tidigare erfarenhet visste jag att de skulle jobba med oss för att säkerställa att vi fick en utskriftslösning som skulle förändra vår verksamhet."

Dan Batek, teknik och ekonomi, KAHLE

Läs hela historien

KEPLER University

"Vi samarbetade med Canon för att hitta ett svar som skulle avlasta våra studenter med en gång, på det minst störande sättet."

Alexander Freischlager, Leading Operations Manager

Läs hela berättelsen

kepler-logo
KP-Hero1

KnowledgePoint

"Canons arbetssätt för att hjälpa oss uppfylla våra utmaningar i verksamheten speglar vår egen metodik och det är alltid uppskattat. Det är denna relation som är viktig för de framtida investeringar vi gör. Vi har varit nöjda med att arbeta med Canon fram till denna punkt och kommer definitivt att fortsätta arbeta med dem i framtiden."

Andre Philpot, Operations Director

Läs hela berättelsen

Kyas fotografi

"imagePROGRAF stöder studions tillväxt. Vi får bättre och större jobb och, vad viktigare är, projekt vi bryr oss om. Den extra tid vi sparar in tack vare maskinen kan vi lägga på personliga anpassningar till alla kunders projekt, så att de optimeras, så att fotografierna blir så bra de någonsin kan bli."

Jörg Kyas, Kyas Photography

Läs hela berättelsen

Newhams stadsdelsförvaltning i London

"Fjärrdiagnostik och fjärrunderhåll är vanligt inom IT, och vi tänkte att ett liknande upplägg skulle kunna innebära betydande förbättringar för vårt utskriftssystem. Dessutom förstod vi att vi då också skulle kunna få bättre förståelse för trenderna i vår skrivaranvändning, vilket skulle vara till stor hjälp i utformningen av vår framtida utskriftsstrategi."

Gary Sussex, ICT Services Manager

Läs hela berättelsen

Leeds City Council

"Vår prioritet var att implementera en smart lösning som skulle spara pengar och frigöra tid åt oss alla."

Kirsty McCarthy, chef för MPS

Läs hela historien

DWF-logo.jpg
DWF-logo.jpg

LO Media

"Genom att tillämpa de kunskaper som vi fått från Canon och från den oberoende utbildningen, har vi möjligheten att erbjuda högkvalitativa digitala tjänster. Vi har även visionen och tålamodet att tänka mer strategiskt."

Lars Langbo, produktionschef

Läs hela berättelsen

Loimer-Scharzenberger-Preis Rechtsanwälte

Dr Bernhard Loimer, Partner

Läs hela referensen

DWF-logo.jpg

Mailing Andalucia

"Investeringen i en svartvit Canon imagePRESS 1135-produktionspress och en högkapacitetsstaplare medförde en omedelbar inverkan på produktiviteten"

Daniel Sánchez, Director

Läs hela historien

Marne Drukkers

"Det går åt mycket tid och pengar till manuell sortering av storformatsaffischer, så vi bestämde oss för att leta efter en bättre lösning."

Guus Sligter, företagsledare

Läs hela berättelsen

Parr-Hero1

Martin Parr

"Oavsett om vi befinner oss i vår studio i London eller på utställningar runt om i världen, kan vi med Canons hjälp ge Martins foton liv på fängslande sätt och se till att hans arbete står sig över tiden."

Louis Little, utskriftsproduktionschef

Läs hela berättelsen

Maya Vik

"Vi har Canons fantastiska professionalism och support att tacka för mycket. De levererade väldigt hög produktionskvalitet och det var ovärderligt att ha en samarbetspartner som kunde leverera alla de medieprodukter som vi behövde för det här projektet."

Pål Laukli, yrkesfotograf

Läs hela berättelsen

nama-hero1

Nama d.d. Ljubljana

"Vi är otroligt nöjda med vårt nya övervakningssystem. Sedan dess införande har vi drastiskt sänkt stölderna i butiken och har nu satt upp ett nytt mål att minska mängden ännu mer. Systemet är enkelt att använda och har gett oss möjlighet att förbättra vårt sätt att interagera med och sälja till våra kunder."

Branka Jerala, Marketing Director

Läs hela berättelsen

University of Nottingham

"Vårt universitet utforskar den senaste tekniken, till exempel 3D-utskrift. Canons lösning har varit fantastisk – vi kan producera de fina, tunna modellerna som arkitektureleverna behöver."

John Morgan, biträdande professor i arkitektur

Läs hela historien

online-repro-hero1

Online Reprographics

"Canon visade tillit till oss från början och vi försöker efterlikna det i vårt sätt att arbeta med våra kunder."

John Foy, grundare

Läs hela berättelsen

Orange Business Services

"Canon hade den beprövade expertis inom mobil utskrift som vi eftersökte, men som ett globalt företag var vi även medvetna om att Canon också hade skalan som krävs för att stödja oss utanför Storbritannien."

Nick Jones, chef för fastigheter och FM i Nord- och Västeuropa

Läs hela historien

DWF-logo.jpg
DWF-logo.jpg

PCS

"Vi för en pågående dialog med Canon som hjälper oss att marknadsföra våra tjänster."

Asad Butt, Print Manager

Läs hela berättelsen

Polomnis

"Övergången från den gamla skrivaren till Arizona föranleddes av vår gamla skrivares problem med bläckets vidhäftningsförmåga."

Job ten Doeschate, företagsledare

Läs hela historien

Printondemand-worldwide

"Effektivitet är nyckeln förstås, men tillförlitlighet är också avgörande. Du kan ha en fantastisk utrustning, men om den inte fungerar 10 % av tiden har du ett problem. Det är inte ett problem som vi har haft med Canon. Även om en maskin går ned, är den aldrig det länge eftersom ni servicekillar kommer hit och är färdiga på mindre än två timmar."

Andy Cork, Printondemand-worldwide Managing Director

Läs hela berättelsen

Pulp Grafisk

"Med stöd från Canon har Pulp Grafisk fördubblat sina storformatsskrivares utskriftskapacitet och blivit kvitt beroendet av tredjepartsleverantörer för att leverera utskriftsjobb."

Terje Gulbrandsen

Läs hela berättelsen

DWF-logo.jpg
DWF-logo.jpg

RDaSH

"Canon var väldigt ärliga i sitt synsätt och berättade exakt för oss vad som skulle kunna uppnås med DSF och vilka fördelar vi kunde förvänta oss att se."

Lisa Grandcourt, Head of Facilities

Läs hela berättelsen

Replay Studio

"Canon har alltid varit ett bra bollplank för oss och lagt fram idéer och bidragit med expertisråd när det behövts. De lyssnade uppmärksamt på oss och visste precis vad skulle ge vårt företag en konkurrensfördel."

Andy Halasz, administratör

Läs hela berättelsen

Replay-logo
DWF-logo.jpg

Ritz

"Canons råd, både via Business & Innovation Scan och som en del av dess säljförslag, pekade mot en mer strategisk approach för att återuppfinna vår verksamhet."

Kurt Habersatter, CEO

Läs hela berättelsen

Rohner Spiller

"Som ett resultat av vårt samarbete med Canon utgör crossmedia nu en stor del av vårt tjänsteutbud och våra kunders kampanjer har blivit mer mätbara."

Remo Martin, VD

Läs hela historien

DWF-logo.jpg

Sanders Group

"Océ Arizona-skrivarna har förändrat företaget. Under den ekonomiska krisen gick många företag under men med de här maskinerna kunde jag tjäna mer pengar på en lägre omsättning. I grund och botten gick min omsättning ned men marginalen gick upp när jag omvandlade materialet jag förut handlade med till något med större värde. Jag kunde möta efterfrågan på marknaden med korta handläggningstider, skräddarsydda tillämpningar och kreativa lösningar."

Marco de Wert, verkställande direktör

Läs hela berättelsen

Sarab Entreprenad AB

"Det har förändrat vårt sätt att jobba. Inkommande fakturor sorteras på ett sätt vi inte kunde drömma om tidigare. Och jag får mer tid över till själva projektet med mina anställda och kunder."

Johan Selenius Rosengren, Company Director

Läs hela berättelsen

Sarab-Entreprenad

Screentec

"Om jag skulle sammanfatta känslan av att vara Canon-kund skulle jag säga "lättnad". Från pålitligheten och flexibiliteten hos maskinerna till servicen och supporten från personalen och teknikerna – jag har svårt att hitta några fel."

Darren James, Managing Director

Läs hela berättelsen

Spazio81

"Eftersom vi erbjuder så många olika tjänster har vi en bred och blandad kundkrets. Våra kunder är lojala och glada över att samarbeta med oss. Detta har gjort oss kända över hela världen och nu får vi beställningar ända från USA och Kina."

Alessandro Locatelli, CEO

Läs hela berättelsen

Staples

"Vi behövde någon som kunde hjälpa oss att förstå vad som attraherade kunderna. Vi var i behov av en lösning och en strategi, vilket verkade mer eller mindre omöjligt ända tills Canon Enterprise Services kom in i bilden."

Richard Houppermans, Manager of Business Services

Läs hela berättelsen

Strålfors UK

"De flesta av våra kunder använder nu enbaneproduktion. Kapaciteten hos ColorStream innebär att de nu kan göra mer, till exempel föra in digitala bilder för att stödja deras dynamiska meddelanden. Det handlar om att förbättra och skapa mer relevant information som de kan ge till sina kunder."

Tony Plummer, UK Managing Director

Läs hela berättelsen

Stralfors-Hero1

The Print Foundry

"Canon har varit en fantastisk samarbetspartner. Vi bollar ofta idéer med dem, diskuterar nya produktidéer och hur vi bäst utnyttjar imagePROGRAF-enheterna. Canon är tillgängliga direkt när det behövs."

Renato Tavares, grundare

Läs hela berättelsen

The Student Hotel

"Canon har stöttat oss på många sätt – inte bara med sina högkvalitativa kameror, utan också med sin utmärkta support före beställning. Vi har lyckats skapa en lösning som var enkel för vårt team att använda och som uppfyllde våra behov perfekt."

Jan-Pieter Muis, Asset Manager

Läs hela berättelsen

student-hero1
TJI-hero1

TJ International

"Den påverkan tekniken och arbetsflödet har haft på produktiviteten är betydande; nu kan vi producera böcker med mjuka omslag på bara 24 timmar och med hårda omslag på 48 timmar. Utan Canons kompetens, expertis och konsulttjänster hade det här varit omöjligt."

Angus Clark, CEO

Läs hela berättelsen

UKE

"I dag fungerar supporten för skrivar- och multifunktionssystemen mycket bättre eftersom den sköts av Canons experter. På det här sättet kan vi på IT-avdelningen koncentrera oss på våra huvuduppgifter. Dessutom är utskriftskostnaderna mycket lägre än förut."

Florian Benthin, Head of Desktop Services

Läs hela berättelsen

DWF-logo.jpg

Glasgows universitet

"Mer än 5,5 miljoner brittiska pund ska sparas under det 5-åriga projektet, som är en fenomenal berättelse."

Läs hela historien

Van Dillewijn Group

"Vi har nu full kontroll på vårt leverantörsreskontrasystem, och vi hanterar fakturorna 40 procent fortare än tidigare. Inräknat pengarna som vi sparar på färre förseningsavgifter har Canons lösning totalt inneburit en kostnadsminskning på 30 procent."

Bert Rijkmans, Information and Communication Executive

Läs hela berättelsen

Volkswagen

"De två imagePRESS-enheterna från Canon utgör det perfekta komplementet till de befintliga offset- och digitalenheterna. De skapar en balans mellan produktivitet och kvalitet som är perfekt för mycket av det vi gör, särskilt som vi ser att kravet på snabba leveranstider på små jobb ökar."

Helmuth Oschmann, Printroom Manager

Läs hela berättelsen

Von Hagen

"Océ Arizona har allt – storleken, produktiviteten och mångsidigheten att kunna hantera många olika flexibla och styva material. Det betyder att vi kan erbjuda kunderna mycket mer kostnads- och tidseffektiva sätt att skapa sina produkter på. Nu kan vi trycka på alla möjliga material och förverkliga praktiskt taget vilken kreativ idé som helst."

Von Hagen

Läs hela berättelsen