För företag

Kundreferenser: kommersiell utskrift

Här låter vi våra kunder komma till tals. Nedan kan du se och läsa våra kunders berättelser om hur Canons lösningar har bidragit till att företag har kunnat klara av stora utmaningar.

KnowledgePoint

KP-Hero1

Canons arbetssätt för att hjälpa oss uppfylla våra utmaningar i verksamheten speglar vår egen metodik och det är alltid uppskattat. Det är denna relation som är viktig för de framtida investeringar vi gör. Vi har varit nöjda med att arbeta med Canon fram till denna punkt och kommer definitivt att fortsätta arbeta med dem i framtiden.

Andre Philpot, Operations Director

Strålfors UK

Stralfors-Hero1

De flesta av våra kunder använder nu enbaneproduktion. Kapaciteten hos ColorStream innebär att de nu kan göra mer, till exempel föra in digitala bilder för att stödja deras dynamiska meddelanden. Det handlar om att förbättra och skapa mer relevant information som de kan ge till sina kunder.

Tony Plummer, UK Managing Director

TJ International

TJI-hero1

Den påverkan tekniken och arbetsflödet har haft på produktiviteten är betydande; nu kan vi producera böcker med mjuka omslag på bara 24 timmar och med hårda omslag på 48 timmar. Utan Canons kompetens, expertis och konsulttjänster hade det här varit omöjligt.

Angus Clark, CEO

Branscher

Bläddra igenom branschsektorn och välj en branschtyp från rullgardinsmenyn för mer information om Canons lösningar inom det området