Strålfors sätter färg på framtidens kundkommunikation med Canon

Strålfors som hanterar kundkommunikation är ett företag med en lång tradition i utskriftsbranschen. Sedan det grundades i den svenska staden Ljungby 1919 har företaget vuxit och utvecklats och idag är det verksamt i sju länder – Danmark, Finland, Frankrike, Norge, Polen, Sverige och Storbritannien.
I ett snabbrörligt kommunikationslandskap sätter företaget en ära i att utveckla och sälja innovativa kommunikationslösningar som ger företag nya möjligheter att skapa starkare och mer anpassade kundrelationer. En viktig pelare i detta erbjudande är företagets "vitpapperslösning" som ger kunderna möjlighet att skriva ut målinriktade, anpassade meddelanden mer kostnadseffektivt och dynamiskt genom att skriva ut informationen som behövs för varje kommunikationskanal i ett pass.

Stralfors-image1
Stralfors-image2

"De flesta av våra kunder använder nu enbaneproduktion. Kapaciteten hos ColorStream innebär att de nu kan göra mer, till exempel föra in digitala bilder för att stödja deras dynamiska meddelanden. Det handlar om att förbättra och skapa mer relevant information som de kan ge till sina kunder.", Tony Plummer, UK Managing Director, Strålfors