För företag

Kundreferenser – skyltmaterial

Här låter vi våra kunder komma till tals. Nedan kan du se och läsa våra kunders berättelser om hur Canons lösningar har bidragit till att företag har kunnat klara av stora utmaningar.


Tänk på att Axis Communications i Canon-koncernen nu ansvarar för försäljning och support av Canon-nätverkskameror ›

BD&H

Vi tittade på alternativ från flera olika tillverkare men det var uppenbart att Océ-maskinerna skulle ge oss den bästa produktionshastigheten och bildkvaliteten till ett konkurrenskraftigt pris. Med teknisk support från Canon tillsammans med den avancerade Océ-tekniken är vi nu en kreativ kraft att räkna med.

James Fox, Director

Polomnis

Övergången från den gamla skrivaren till Arizona föranleddes av vår gamla skrivares problem med bläckets vidhäftningsförmåga.

Job ten Doeschate, företagsledare

Sanders Group

Océ Arizona-skrivarna har förändrat företaget. Under den ekonomiska krisen gick många företag under men med de här maskinerna kunde jag tjäna mer pengar på en lägre omsättning. I grund och botten gick min omsättning ned men marginalen gick upp när jag omvandlade materialet jag förut handlade med till något med större värde. Jag kunde möta efterfrågan på marknaden med korta handläggningstider, skräddarsydda tillämpningar och kreativa lösningar.

Marco de Wert, verkställande direktör

Screentec

Om jag skulle sammanfatta känslan av att vara Canon-kund skulle jag säga "lättnad". Från pålitligheten och flexibiliteten hos maskinerna till servicen och supporten från personalen och teknikerna – jag har svårt att hitta några fel.

Darren James, Managing Director

Von Hagen

Océ Arizona har allt – storleken, produktiviteten och mångsidigheten att kunna hantera många olika flexibla och styva material. Det betyder att vi kan erbjuda kunderna mycket mer kostnads- och tidseffektiva sätt att skapa sina produkter på. Nu kan vi trycka på alla möjliga material och förverkliga praktiskt taget vilken kreativ idé som helst.

Von Hagen

Branscher

Bläddra igenom branschsektorn och välj en branschtyp från rullgardinsmenyn för mer information om Canons lösningar inom det området