Screentec erbjuder världen i fullfärg

Det walesiska företaget Screentec började se en marknad i förändring, där kunderna upptäckte att trycksaker kunde vara något mer än bara höga volymer och ett begränsat antal färger. De ville ha skräddarsydda trycksaker med kort produktionstid i ett gränslöst antal nyanser. Nyckeln till framgång var att anamma digitaltryck och att göra det snabbt.

Idag har Screentec, med sina två storformatsskrivare, Océ Arizona, ökat omsättningen med över 40 procent, börjat med onlineförsäljning och utvecklat unika sätt att kombinera kraften hos metoder inom digital-, screen- och litografitryck, så att företagets kunder kan få en tidigare otänkbar mängd olika produkter och tjänster. Det viktigaste för Screentec, sedan företaget blandade in digital teknik med skrivare från Canon, är att man aldrig har missat en deadline.

screentec-image1
screentec-image2

"Om jag skulle sammanfatta känslan av att vara Canon-kund skulle jag säga "lättnad". Från pålitligheten och flexibiliteten hos maskinerna till servicen och supporten från personalen och teknikerna – jag har svårt att hitta några fel."

Darren James, Managing Director