För företag

Kundreferenser – grafisk produktion

Här låter vi våra kunder komma till tals. Nedan kan du se och läsa våra kunders berättelser om hur Canons lösningar har bidragit till att företag har kunnat klara av stora utmaningar.


Tänk på att Axis Communications i Canon-koncernen nu ansvarar för försäljning och support av Canon-nätverkskameror ›

ABC Imaging

ABC- Hero1

Tack vare Océ PRISMA-arbetsflödet och Canons imagePRESS-teknik har vi effektiviserat driften och vinsten som ett resultat av 50 % högre genomströmning och 30 % lägre kostnader".

Ray Hawkins, CEO

BM Druck

DWF-logo.jpg

Vi pratade med många leverantörer, men det var svårt att bortse från Canon – det är en leverantör som vi har haft en mycket positiv relation med i många år.

Rene Cassis, CEO

Cavelti

DWF-logo.jpg

Canon analyserade alla delar av vår verksamhet för att avgöra hur vi kunde förbättra vårt flerkanaliga tillvägagångssätt.

Marcel Bieri, Head of Pre-Media and Digital Media

Elwe

Sarab-LOGO.jpg

Arizona 660XT innebär att vi slipper göra avkall på kvalitet och leveranstid. Vi kan erbjuda material för försäljningsställen i lägre volymer till konkurrenskraftiga priser.

Kirsten van Brummen, Elwe specialkampanjer

Eyes on Media

Arizona-maskinernas bildkvalitet och tillämpningsmöjligheter har inneburit stora förbättringar i vår fotoutskriftstjänst och har hjälpt oss att få nya kunder. Vi var glada när vi kontaktades av World Press Photo, som vi har beundrat i många år. Vi visste att vi med hjälp av Canon och Arizona kunde hantera det utmanande uppdraget.

Martin Minoli, företagsägare

Formara

Ända från början har Canon haft ett nära samarbete med Formara och hjälpt oss att identifiera rätt lösning för våra behov. De har sedan gett oss en omfattande översikt över hur lösningen skulle passa in och främja vår verksamhet. Slutligen installerade de lösningen och utbildade personalen för en smidig övergång som har gett produktiviteten en riktigt skjuts framåt.

Freddie Kienzler, Managing Director

FT Solutions

FT-hero1

Investering i dessa ledande digitala utskriftssystem är avgörande för vår framgång och har redan medfört fantastiska fördelar för FT Solutions och våra kunder, t.ex. ökad kvalitet och större flexibilitet.

Tom Gurd, Managing Director

Gramagraf

Medan andra leverantörer bara pratade om maskinvara fokuserade Canon på vår mer långsiktiga affärsutveckling, och etablerade ett samarbete som har fortsatt växa sedan dess.

Victor Castaño, Commercial Director

Hertsmere Borough Council

DWF-logo.jpg

Canon uppvisade engagemang i vår långsiktiga strategi och förklarade i detalj hur digitala utskrifter kan hjälpa oss att kostnadseffektivt verka med den hastighet, flexibilitet och höga standard som förväntas av myndigheten.

Mark Roberts

hs Druck

Canon levererade en Essential Business Builder-kurs i personlig utskriftsanpassning här i våra lokaler. Deras expertrådgivning hjälpte verkligen hela teamet att inse teknikens potential och att känna sig säkrare, både när det gäller själva verksamheten och hur de här möjligheterna kan marknadsföras gentemot våra kunder.

Andy Cork, Founding Partner

Jetsign

Sarab-LOGO.jpg

Tack vare samarbetet med Canon kunde vi etablera en relativt snabbt växande avdelning med flatbäddsskrivare.

Adrie Hoogeveen, företagsledare

Kahle

DWF-logo.jpg

Fastän tekniken är viktig var det inte det enda skälet till att jag valde Canon. Det tjänstepaket som levereras med enheterna, vilket inkluderar eftervård, utbildning och support, var det som var avgörande för oss. Baserat på tidigare erfarenhet visste jag att de skulle jobba med oss för att säkerställa att vi fick en utskriftslösning som skulle förändra vår verksamhet.

Dan Batek, teknik och ekonomi, KAHLE

Mailing Andalucia

DWF-logo.jpg

Investeringen i en svartvit Canon imagePRESS 1135-produktionspress och en högkapacitetsstaplare medförde en omedelbar inverkan på produktiviteten

Daniel Sánchez, Director

Marne Drukkers

Det går åt mycket tid och pengar till manuell sortering av storformatsaffischer, så vi bestämde oss för att leta efter en bättre lösning.

Guus Sligter, företagsledare

Maya Vik

Vi har Canons fantastiska professionalism och support att tacka för mycket. De levererade väldigt hög produktionskvalitet och det var ovärderligt att ha en samarbetspartner som kunde leverera alla de medieprodukter som vi behövde för det här projektet.

Pål Laukli, yrkesfotograf

Printondemand-worldwide

Effektivitet är nyckeln förstås, men tillförlitlighet är också avgörande. Du kan ha en fantastisk utrustning, men om den inte fungerar 10 % av tiden har du ett problem. Det är inte ett problem som vi har haft med Canon. Även om en maskin går ned, är den aldrig det länge eftersom ni servicekillar kommer hit och är färdiga på mindre än två timmar.

Andy Cork, Printondemand-worldwide Managing Director

Pulp Grafisk

DWF-logo.jpg

Med stöd från Canon har Pulp Grafisk fördubblat sina storformatsskrivares utskriftskapacitet och blivit kvitt beroendet av tredjepartsleverantörer för att leverera utskriftsjobb.

Terje Gulbrandsen

Ritz

DWF-logo.jpg

Canons råd, både via Business & Innovation Scan och som en del av dess säljförslag, pekade mot en mer strategisk approach för att återuppfinna vår verksamhet.

Kurt Habersatter, CEO

Rohner Spiller

DWF-logo.jpg

Som ett resultat av vårt samarbete med Canon utgör crossmedia nu en stor del av vårt tjänsteutbud och våra kunders kampanjer har blivit mer mätbara.

Remo Martin, VD

Spazio81

Eftersom vi erbjuder så många olika tjänster har vi en bred och blandad kundkrets. Våra kunder är lojala och glada över att samarbeta med oss. Detta har gjort oss kända över hela världen och nu får vi beställningar ända från USA och Kina.

Alessandro Locatelli, CEO

The Print Foundry

Canon har varit en fantastisk samarbetspartner. Vi bollar ofta idéer med dem, diskuterar nya produktidéer och hur vi bäst utnyttjar imagePROGRAF-enheterna. Canon är tillgängliga direkt när det behövs.

Renato Tavares, grundare

Branscher

Bläddra igenom branschsektorn och välj en branschtyp från rullgardinsmenyn för mer information om Canons lösningar inom det området