För företag

Gramagraf

Medan andra leverantörer bara pratade om maskinvara fokuserade Canon på vår mer långsiktiga affärsutveckling, och etablerade ett samarbete har fortsatt växa sedan dess.

Victor Castaño, Commercial Director

Gramagraf, en utskriftstjänstleverantör med bas i Barcelona, insåg att den traditionella, offsetbaserade affärsmodellen som de följt i över 20 år inte längre klarade av klienternas föränderliga krav. När klienterna efterfrågade snabbare utskrifter kunde de se möjligheterna inom områden som utskrift av variabla data och behovsbaserad bokproduktion. Med hjälp av Canon har Gramagraf på drygt två år blivit en fullservicebyrå som förser klienters marknadsföringsavdelningar och annonsbyråer med offset- och digitalutskrifter, efterbehandling och slutförande.

Läs deras berättelse om hur samarbetet med Canon har hjälpt dem att realisera affärsmöjligheter och få åtkomst till den teknik som behövs för att fullfölja dem.

Hämta kundreferens

Vilka produkter och tjänster används?

Arkskrivare

Arkskrivare för färg är utformade för kommersiella tryckerier och intern företagsproduktion och ger utmärkt utskriftskvalitet, nya arbetsflödeslösningar och fler inbyggda efterbehandlingsalternativ som bidrar till god avkastning på investeringen.

Skylt- och posterskrivare

För slående affischkampanjer, iögonfallande skyltar eller uppseendeväckande utställningsgrafik: Vårt utbud med posterskrivare för 24–64 tum hjälper dig att få bästa möjliga resultat. Alla posterskrivare är utformade för att ge dig allt du behöver. Levande och exakta färger i kombination med oöverträffad produktivitet, användarvänlighet och branschledande utskriftskvalitet för att garantera att du kan förverkliga dina kunders allra mest ambitiösa planer.

UV - Flatbäddsskrivare

UV-flatbäddsskrivare som Océ Arizona-serien är idealiska för högkvalitetsutskrifter på styva och flexibla media. Deras posterskrivare finns i storlekar från standardformat till extra stora planbord med tillvalet vitt bläck och/eller lack. Kan fås i flera olika hastigheter för volymproduktion av skyltmaterial.