HSD-hero1

hs Druck tar fram en utvecklingsplan med digital utskriftsanpassning

”När vi grundade hs Druck var det i tron att digitala lösningar kunde ge kunderna något särskilt, och inte bara fantastiska utskrifter”, minns Andy Cork. ”Snabba utskriftsjobb var inget som motiverade oss. I stället drevs vi av möjligheten att hjälpa kunderna att förbättra sitt tryckta marknadsföringsmaterial genom personlig anpassning.”

hs Druck använder tre Canon imagePRESS-produktionspressar, Objectif Lune-programmet PrintShop Mail för utskrifter av variabla data, som stöds av Canon, med DirectSmile för bildanpassning. ”Canon har hjälpt oss att få ut mesta möjliga av de digitala tryckpressarna och verktygen för personlig anpassning”, säger Hörmanseder. En kurs genomfördes som en del av Canons Essential Business Builder Program (EBBP), en rådgivande tjänst där fristående branschexperter hjälper kunder att ta vara på sina affärs- och marknadsmöjligheter.

HSD-image1
HSD-image2

”Vår vision för hs Druck är att kunna erbjuda kunderna ett heltäckande utbud av marknadsföringstjänster: från foto, kreativ design och marknadskonsulttjänster till personligt anpassade utskrifter och slutförande. Vi kan erbjuda våra kunder en enda kontaktpunkt och ta hela ansvaret för en kampanj, från början till slut. Det är utskriftsmarknadens ljusa framtid, enligt vår åsikt. Och med hjälp av Canons teknik och affärsrådgivning är vi på god väg att förverkliga vår vision.”

"Canon levererade en Essential Business Builder-kurs i personlig utskriftsanpassning här i våra lokaler. Deras expertrådgivning hjälpte verkligen hela teamet att inse teknikens potential och att känna sig säkrare, både när det gäller själva verksamheten och hur de här möjligheterna kan marknadsföras gentemot våra kunder."

Andy Cork, Founding Partner