För företag

Loimer-Scharzenberger-Preis Rechtsanwälte

Det visade sig att Canon hade större kunskaper om vilka olika problem som vi i den juridiska sektorn ställs inför i fråga om affärsprocesser och dokumenthantering än vi hade väntat oss. Särskilt i fråga om elektronisk databehandling. Därför har vi nu en effektiv och helt integrerad dokumenthanteringslösning som minskar administrationen med fyra till fem timmar per vecka.

Dr Bernhard Loimer, Partner

När dr Loimer och hans affärspartner bestämde sig för att starta en egen verksamhet var de överens om att de ville skapa en modern advokatbyrå med det allra senaste inom teknisk utveckling. Samtidigt påverkades företaget av en ny lag i Österrike som krävde att alla juridiska dokument skulle skickas till landets domstolar i digitalt format. De behövde en smart lösning som minskade administrationen så att de själva kunde ägna sig åt klienterna. Eftersom Canon hade samarbetat med många företag inom den juridiska sektorn kunde de erbjuda en dokumenthanteringslösning som förutom att hjälpa företaget att följa den nya lagen bidrog till snabbare service i en bransch där tid är pengar.

Läs berättelsen och ta reda på hur Canon hjälpte dr Loimer att minska administrationstiden med fyra till fem timmar i veckan.

Hämta kundreferens

Vilka produkter och tjänster används?

Multifunktionsskrivare

Skriv ut, kopiera, scanna och faxa med vår kompletta serie med multifunktionsskrivare för både hemmakontor och stora avdelningar.