För företag

Kundreferenser – tillverkning

Här låter vi våra kunder komma till tals. Nedan kan du se och läsa våra kunders berättelser om hur Canons lösningar har bidragit till att företag har kunnat klara av stora utmaningar.


Tänk på att Axis Communications i Canon-koncernen nu ansvarar för försäljning och support av Canon-nätverkskameror ›

Barry Callebaut

DWF-logo.jpg

Canon hjälpte oss att införa ett globalt förhållningssätt till utskrifter. Med ett enda drag hjälpte Canon till att förändra organisationen runt om i världen.

Beiersdorf

DWF-logo.jpg

Det är mer än en tidsbesparing, det har förändrat vårt sätt att arbeta.

Papanikolaou Zina, marknadsföring

Borealis AG

borealis

Vårt mål var att få en smidig övergång till en standardiserad och nätverksbaserad utskriftsmiljö. Drivkraften bakom detta var att vi ville ge mer centraliserad support åt våra användare och göra kostnadsbesparingar på underhåll och support.

Jacky Cillen, Information Technology & Systems (IT&S) Team Leader

Falquon

Canon har gett oss mycket stöd, så att vi kan få ut så mycket som möjligt av ONYX-arbetsflödesserien för avancerad färghantering. Det är en avgörande del av arbetsflödet för oss och Océ Arizona ger oss exceptionellt konsekventa utskrifter.

Martin Prager, Director, Falquon

Volkswagen

De två imagePRESS-enheterna från Canon utgör det perfekta komplementet till de befintliga offset- och digitalenheterna. De skapar en balans mellan produktivitet och kvalitet som är perfekt för mycket av det vi gör, särskilt som vi ser att kravet på snabba leveranstider på små jobb ökar.

Helmuth Oschmann, Printroom Manager

Branscher

Bläddra igenom branschsektorn och välj en branschtyp från rullgardinsmenyn för mer information om Canons lösningar inom det området