För företag

Kundreferenser: utskrift

Här låter vi våra kunder komma till tals. Nedan kan du se och läsa våra kunders berättelser om hur Canons lösningar har bidragit till att företag har kunnat klara av stora utmaningar.


Tänk på att Axis Communications i Canon-koncernen nu ansvarar för försäljning och support av Canon-nätverkskameror ›

Documenteam

ABC- Hero1

Det går inte att producera korta körperioder som är ekonomiskt hållbara inom offsettryck. På samma gång är det risk för att vissa körperiodsstorlekar blir för dyra vid utskrift med tonerbaserade system.

Thorsten Bischof

Evercore

DWF-logo.jpg

För förmögenhetsförvaltningsbolag gäller att varumärkets integritet måste vara klanderfritt för att skapa förtroende inom och utanför organisationen. Canon har spelat en viktig roll för att upprätthålla denna integritet.

Vanessa O'Reilly, marknadschef

I-Pack

ipack-logo

Vi siktar på att öka volymerna med 25 % i slutet av 2015, och med ytterligare 15 % år 2016. Tack vare Canons support och teknik är vi på god väg att uppnå våra affärsmål.

Atle Andreasen, grundare

LO Media

DWF-logo.jpg

Genom att tillämpa de kunskaper som vi fått från Canon och från den oberoende utbildningen, har vi möjligheten att erbjuda högkvalitativa digitala tjänster. Vi har även visionen och tålamodet att tänka mer strategiskt.

Lars Langbo, produktionschef

Replay Studio

Replay-logo

Canon har alltid varit ett bra bollplank för oss och lagt fram idéer och bidragit med expertisråd när det behövts. De lyssnade uppmärksamt på oss och visste precis vad skulle ge vårt företag en konkurrensfördel.

Andy Halasz, administratör

Branscher

Bläddra igenom branschsektorn och välj en branschtyp från rullgardinsmenyn för mer information om Canons lösningar inom det området