För företag

Kundreferenser – offentlig sektor

Här låter vi våra kunder komma till tals. Nedan kan du se och läsa våra kunders berättelser om hur Canons lösningar har bidragit till att företag har kunnat klara av stora utmaningar.


Tänk på att Axis Communications i Canon-koncernen nu ansvarar för försäljning och support av Canon-nätverkskameror ›

British Library

British-image1

Vi är så imponerade av Canons högkvalitativa övervakningskameror att vi vill öka antalet modeller på plats till 400 kameror under 2015.

Bhanu Goud, Security Systems Manager

Kommunfullmäktige i East Lothian

Vi visste mer eller mindre vad vi ville uppnå, men vi visste inte exakt hur det skulle gå till. Därför var det en stor fördel för oss att Canon redan hade implementerat en mängd olika lösningar hos andra kunder och kunde hjälpa oss att hitta rätt lösning för just oss.

Julie Caughey, Finance Manager

Leeds City Council

DWF-logo.jpg

Vår prioritet var att implementera en smart lösning som skulle spara pengar och frigöra tid åt oss alla.

Kirsty McCarthy, chef för MPS

Newhams stadsdelsförvaltning i London

Fjärrdiagnostik och fjärrunderhåll är vanligt inom IT, och vi tänkte att ett liknande upplägg skulle kunna innebära betydande förbättringar för vårt utskriftssystem. Dessutom förstod vi att vi då också skulle kunna få bättre förståelse för trenderna i vår skrivaranvändning, vilket skulle vara till stor hjälp i utformningen av vår framtida utskriftsstrategi.

Gary Sussex, ICT Services Manager

PCS

DWF-logo.jpg

Vi för en pågående dialog med Canon som hjälper oss att marknadsföra våra tjänster.

Asad Butt, Print Manager

Branscher

Bläddra igenom branschsektorn och välj en branschtyp från rullgardinsmenyn för mer information om Canons lösningar inom det området