För företag

Kundreferenser – detaljhandel

Här låter vi våra kunder komma till tals. Nedan kan du se och läsa våra kunders berättelser om hur Canons lösningar har bidragit till att företag har kunnat klara av stora utmaningar.

EH Booth & Co Ltd

Till följd av vår policy att jobba med lokala leverantörer när det är möjligt så varierar omfånget och formatet på fakturorna som skickas till våra butiker – från handskrivna ensidiga till flersidiga, från pappersfakturor till elektroniska. Den nya fakturaprocessen ger Booths större funktionalitet i bearbetningen av fakturor och större kunskap om de fakturor som cirkulerar i verksamheten.

Steve Sumner, Financial Controller

GEV

Jag ville ha något robust och lättanvänt som kunde anpassas efter våra behov. Det finns många välutformade dokumenthanteringslösningar på marknaden, men för ett litet företag som mitt, med sju anställda, skulle många av dem inte löna sig.

Friedrich Staller, Managing Director

Nama d.d. Ljubljana

nama-hero1

Vi är otroligt nöjda med vårt nya övervakningssystem. Sedan dess införande har vi drastiskt sänkt stölderna i butiken och har nu satt upp ett nytt mål att minska mängden ännu mer. Systemet är enkelt att använda och har gett oss möjlighet att förbättra vårt sätt att interagera med och sälja till våra kunder.

Branka Jerala, Marketing Director

Staples

Vi behövde någon som kunde hjälpa oss att förstå vad som attraherade kunderna. Vi var i behov av en lösning och en strategi, vilket verkade mer eller mindre omöjligt ända tills Canon Enterprise Services kom in i bilden.

Richard Houppermans, Manager of Business Services

Branscher

Bläddra igenom branschsektorn och välj en branschtyp från rullgardinsmenyn för mer information om Canons lösningar inom det området