nama-hero1

Den slovenska snabbköpskedjan Nama förbättrar säkerheten med Canons nätverkskameror

Canons nätverkskameralösning för Nama har varit enormt effektiv och lett till en ökad förmåga att upptäcka stölder. Den totala förbättringen av systemets bildkvalitet var en särskilt välkommen förbättring som ledde direkt till en ökning av såväl antalet upptäckta brott som mängden anmälningar till den lokala polismyndigheten.

Hanteringen av det nya systemet är också enkel och användarvänlig, vilket ger gruppen för förlustförebyggande mer tid över att ägna åt övervakning och identifiering av stölder istället för att tvingas gå igenom bildmaterial av dålig kvalitet. Hanteringen av systemet kan också kan läras ut till nya anställda på bara två timmar. Dessutom säkerställer underhållskontraktet med integratorn en omedelbar respons vid tekniska problem, vilket säkerställer att eventuellt systemstillestånd får en minimal effekt på verksamheten.

nama-image1

"Vi kan enkelt lägga till fler kameror vid behov och byta ut äldre modeller. Det är en långsiktig investering. Vi är glada över att fortsätta arbeta med Canon och kommer sannolikt att rulla ut den här lösningen till andra butiker i framtiden."

Branka Jerala, Marketing Director