För företag

Kundreferenser: säkerhet

Här låter vi våra kunder komma till tals. Nedan kan du se och läsa våra kunders berättelser om hur Canons lösningar har bidragit till att företag har kunnat klara av stora utmaningar.


Tänk på att Axis Communications i Canon-koncernen nu ansvarar för försäljning och support av Canon-nätverkskameror ›

Antonius Hypercare

AH-Hero1

Att installera Canons avancerade övervakningskameror var ett fantastiskt beslut, både för den höga kvaliteten och den inverkan de fått på vårt dagliga arbete. Resultaten blev omedelbara.

René Groot, General Manager

British Library

British-image1

Vi är så imponerade av Canons högkvalitativa övervakningskameror att vi vill öka antalet modeller på plats till 400 kameror under 2015.

Bhanu Goud, Security Systems Manager

FC Dordrecht

FC-hero1

Vi ville kunna ta extremt högkvalitativa bilder hela tiden, särskilt i delar av arenan som har minimalt med ljus. Vi kände att en övergång från analogt till digitalt var det enda sättet att uppnå detta.

Jacques de Zeeuw, Security Officer

Nama d.d. Ljubljana

nama-hero1

Vi är otroligt nöjda med vårt nya övervakningssystem. Sedan dess införande har vi drastiskt sänkt stölderna i butiken och har nu satt upp ett nytt mål att minska mängden ännu mer. Systemet är enkelt att använda och har gett oss möjlighet att förbättra vårt sätt att interagera med och sälja till våra kunder.

Branka Jerala, Marketing Director

The Student Hotel

student-hero1

Canon har stöttat oss på många sätt – inte bara med sina högkvalitativa kameror, utan också med sin utmärkta support före beställning. Vi har lyckats skapa en lösning som var enkel för vårt team att använda och som uppfyllde våra behov perfekt.

Jan-Pieter Muis, Asset Manager

Branscher

Bläddra igenom branschsektorn och välj en branschtyp från rullgardinsmenyn för mer information om Canons lösningar inom det området