För företag

Fraport AG (kontorstjänster och MPS)

Att ha full kontroll var det som var viktigast när det gällde vår utskriftsstrategi. Det stod klart att vi behövde en leverantör som hade den erfarenhet som behövdes för att hantera alla våra utskriftsrelaterade frågor under hela dokumentlivscykeln för att vi skulle få så bra dokumentutskrifter och hög säkerhet som möjligt och samtidigt minska de utskriftsrelaterade kostnaderna.

Dr Roland Krieg, Chief Information Officer

Fraport AG är ett företag i mångmiljardeuroklassen som ansvarar för driften av Frankfurts flygplats som är en av världens största med 51 miljoner passagerare om året. Eftersom man hade en stor mängd skrivare hade man ingen överblick över dem, och kostnaderna för underhåll, förbrukningsmaterial och dokumentlagring ökade hela tiden. Canons Managed Print Services var det enklaste sättet att lösa de här problemen på, samtidigt som det gav mervärde. Med den integrerade maskin- och programvara som ingår i tjänsten har nu databehandling, utskrifter och dokumenthantering centraliserats. Det här innebär att personalen kan vara mer flexibel när det gäller utskrifter, att endast behöriga användare kan komma åt dokument och att företaget sparar över en miljon euro per år.

Nästa steg

Branscher

Bläddra igenom branschsektorn och välj en branschtyp från rullgardinsmenyn för mer information om Canons lösningar inom det området

Läs berättelsen om hur Canon hjälper Fraport AG att hålla ned kostnaderna samtidigt som man fortsätter att erbjuda nya, toppmoderna utskriftstjänster till användarna.