Exempel på storformatsapplikationer tryckta med Arizona

Med en prisbelönt UV-flatbäddsskrivare i Océ Arizona-serien får du en utmärkt plattform att skapa nya saker på. Med UV-flatbäddsskrivarna i Océ Arizona-serien kan du skapa en mängd olika kvalitetsutskrifter och de innehåller ny teknik för bland annat lack, utskrift med vitt bläck och ett urval smarta beskärningstillbehör. Det är faktiskt bara fantasin som sätter gränserna för vinstmöjligheten från specialobjekt.

Som en hjälp till att hitta nya vägar till affärsframgångar har vi samlat några av alla de arbeten våra kunder har skapat med våra flatbäddsskrivare. Ta dig en titt här nedanför och låt dig inspireras av de spännande möjligheterna med Arizona-serien.

Inredning

Dagens tydliga trend mot ökad individualism återspeglas ofta i hur människor inreder sina hem. Det leder därför också till ökad efterfrågan på anpassade och skräddarsydda fasta heminredningsdetaljer som tapeter, dörrar och köksinredning. Det ger företagen på inredningsmarknaden fantastiska tillväxtsmöjligheter. Med en UV-flatbäddsskrivare i Océ Arizona-serien kan de utvidga sin verksamhet med inredningsprodukter med stor vinstmarginal.

brands

Visste du det här?

En genomsnittlig butik saluför produkter från 1 700 olika tillverkare, men kunden uppfattar färre än 150 varumärken under ett besök.

Utomhusskyltar

Utomhusskyltning och annonsering är ett stort och skiftande område och här har kunder och formgivare stora kreativa möjligheter att utforska. Utomhusskyltning skapad med UV-flatbäddsskrivare i Océ Arizona-serien innefattar vägskyltar, företagsskyltar, anslagstavlor, fordonsdekor, gatumöbler och många andra kreativa utomhusapplikationer.

ink

Visste du det här?

Vid utskrift av 10 lager ovanpå varandra skapas ett cirka 1 mm tjockt bläcklager.

Specialapplikationer

I industriella och produktionsorienterade miljöer ger digitala flatbäddsutskrifter ökad frihet vid produktutformning genom att göra det ekonomiskt hållbart att skapa prototyper och producera anpassade produkter. Specialapplikationer är ett mycket mångskiftande område och innefattar bland mycket annat digital maskning, overlays till membranpaneler och glastryck.

tiles

Visste du det här?

Det krävs en flatbäddsskrivare för att skapa stora och geometriskt korrekta bilder som är uppdelade på flera plattor.

Butiksskyltar

Butiksreklam måste fånga de förbipasserandes uppmärksamhet på kortare tid än en sekund. Levande färger, modern och snygg design och tydliga budskap kan leda till impulsköp. Med en UV-flatbäddsskrivare i Océ Arizona-serien kan du skapa märkning, butiksdekorationer, reklam för butiken, reklam för skyltfönster och reklam som ska placeras i butiken och locka till sig kunder på både hårda och böjliga material.

building-signage

Visste du det här?

Skyltar på byggnader kan delas in i fyra huvudsakliga kategorier: paneler, ljusskyltar, textskyltar och affischer.

Foto och illustrationer

Med en Arizona UV-flatbäddsskrivare kan kunden använda färgskikt i kombination med vita punkt- och fyllnadslager och skapa verklighetstrogna bilder i en enda tryckomgång. Utskrifterna av foton och illustrationer får suverän detaljrikedom, skärpa, nyansrikedom och jämna färgövergångar. För de här kvalitetsbilderna kan man skapa specialeffekter genom att skriva ut direkt på transparent media.

customised

Visste du det här?

Anpassade och skräddarsydda produkter är den enskilt största möjligheten att lägga till nya produkter med hög vinstmarginal i verksamhetens utbud.

Produktdekoration

Efterfrågan på personliga och anpassade produkter drivs av människors vilja att ge sina hem, kontor och offentliga områden en personlig prägel. Personanpassade möbler, digitala tavlor, anpassade fotoramar, väggstickers, personliga inredningsföremål, specialbelysning och anpassade skyltar är bara några exempel på allt du kan skapa med en Océ Arizona-skrivare.

web-to-print

Visste du det här?

Det finns web-to-print-lösningar som gör att tryckfirmor kan erbjuda anpassade inredningsapplikationer.

Grafik för mässor och evenemang

Vid mässor måste monterns utformning och kampanjmaterialet dra till sig uppmärksamhet och skapa ett bestående intryck. Kunderna letar efter levande färger, kreativ och iögonfallande design, företagslogotyper, produktreklam och många andra typer av grafik. Du kan trycka nästan allt för montern på en flatbäddsskrivare ur Arizona-serien, bland annat tapeter, visningsmontrar, golvdekorationer och roll up-affischer.

small-quantity

Visste du det här?

De senaste tio åren har den genomsnittliga kvantiteten som produceras av en enskild unik produkt sjunkit avsevärt. För att producera mindre kvantiteter på ett snabbt och kostnadseffektivt sätt krävs det digitalt tryck.

Beskära/trimma utan att trycka

Med det digitala Océ ProCut-skärbordet kan du producera grafiska applikationer och objekt som inte måste specialtryckas. Med ett digitalt skärbord kan du utvidga verksamhetens utbud och producera mängder av nya applikationer och objekt.

procut

Visste du det här?

Med ett digitalt Océ ProCut-skärbord kan digitalutskriftsleverantörer utvidga sina affärsmöjligheter bortom tryckta applikationer.

Download whitepaper: UV Buyer’s Guide

A guide to selecting the right UV Flatbed Printer for your business

Download the applications showcase

Be inspired by the applications showcase offline in this easy to print A4 version.