Galleri med exempel på Océ ColorWave-applikationer

Océ ColorWaves utskriftslösningar för bredformat smälter in i arbetsflödet, förbättrar kvaliteten och ökar produktiviteten. Den är utvecklad för att klara de intensivaste grafik- och CAD-miljöerna.

Gallerierna nedan är en samling kreativa applikationer som är möjliga med Océ ColorWave-utbudet*, som gör det lättare att låta innovation vara en del av företagets kärna.

Dekorativa utskrifter

Det finns en konstnärlig aspekt hos dekorativa utskrifter som kan ge en yta, oavsett om det är en vägg, ett golv, textilier, en möbel eller ett föremål, en unik karaktär och stil. Med Canons bredformatslösningar kan du känna dig säker på att den här karaktären och stilen inte bara återges eller reproduceras, den väcks till liv med en formgivning som talar för sig själv.

Grafisk kommunikation

En mängd olika företag vill kunna skriva ut och förmedla deras budskap eller ett koncept för deras produkt och kampanj, eftersom de vet att varje enskild utskrift direkt kan påverka intrycket, och i slutändan också försäljningen. Med Canons utskriftslösningar för bredformat får de inte bara hög kvalitet, utan också maximal effekt, och de utgör ett effektivt sätt att förmedla budskap som är storskaligt, djärvt och kraftfullt.

Förpackningsindustrin

Kundernas uppmärksamhet riktas mot produkter som ser bra ut. Men ibland kan bra bli bättre, till och med unikt. Med Canons utskriftslösningar för bredformat får du många utskriftsmöjligheter på material som är utformade för att skydda, täcka, transportera, lagra eller visa ett föremål på ett sådant sätt att du inte längre behöver nöja dig med bara bra. Så varför inte prova exceptionellt?