Commercial sector header image

Reklam

Volym regererar, så det är viktigt att se till att du kan leverera både kvantitet och kvalitet. Nu kan Canon hjälpa dig att även leverera flexibilitet och anpassning.

I en värld av kommunikationsöverbelastning erbjuder våra riktade utskrifter en mer slagkraftig och personlig upplevelse. Upptäck hur #UNLEASHPRINT kan leverera relevant material till rätt personer vid den bästa tidpunkten.

Att sticka ut i marknadsföringsbruset

Det har aldrig varit lättare att intressera och engagera kunder med digitalt utskriven kommunikation än nu. Det beror på att allt mer flexibla lösningar ger dig kraften att skapa superanpassat material – oavsett storleken på din kundbas. Det är tack vare förbättringar av hastighet och kvalitet, men även vår förståelse av de marknadsmöjligheter och affärsmodeller som krävs för att dessa lösningar ska fungera.

Håll koll på de senaste branschnyheterna

marketing-automation_top

Marketing automation: Vad du behöver veta

För leverantörer av utskriftstjänster handlar marketing automation om mer än att bara bidra till ökad effektivitet hos utskriften inom en kunds marknadsföringskampanj.

Läs vad andra kunder som liknar dig har uppnått med Canon

Upptäck produkter som passar bäst för din verksamhet

ColorStream-3000_Varioprint.png

Produktionsutskrift

Canon erbjuder ett stort sortiment av produktionsskrivare och programvara för interntryckerier och tryckerier. Vare sig du arbetar med grafisk produktion, förlagsverksamhet, transaktionstryck eller för ett företags reprografiska avdelning så kan du leverera uppdrag snabbare och erbjuda dina kunder den kvalitet som de önskar med hjälp av våra tryckeri- och programvarulösningar

3A_5000_front_1.jpg

imagePRESS C10000VP

imagepress C10000VP tar digitala färgutskrifter till nästa nivå och kombinerar exceptionell kvalitet, produktivitet och mångsidighet vid 100 sidor/minut över en mängd olika tillämpningar.

Oc_VPi300 Default.jpg

VarioPrint i300

En mycket innovativ arkmatad färgbläckstråleskrivare för tryck i höga volymer som kombinerar bläckstråleskrivarens höga produktivitet med mångsidigheten och flexibiliteten hos tillskurna ark.