Expertise sector header image

Expertis

Vi förstår att det är en stor investering att köpa produktions- och storformatsskrivare. Canons experter ger dig support hela vägen för att hjälpa dig att fatta rätt beslut.

Med dig från början till slut

Vi kan din bransch, dess behov och krav, inifrån och ut. Så när du samarbetar med Canon kan du vara trygg i förvissningen om att vi kommer att identifiera och leverera de mest kostnadseffektiva lösningarna för att uppfylla dina affärsbehov. I varje skede av resan kommer vi att tillhandahålla omfattande expertkunskaper, support och rådgivning som hjälper dig att ligga steget före konkurrenterna och hitta smartare arbetssätt.

Håll koll på de senaste branschnyheterna

Think Retail Guide

Think Retail Guide

Läs vår THINK Retail Guide, en tidskrift med den senaste informationen och senaste nytt inom utskrifter på dagens marknad.

Think Packaging Guide

Think Packaging Guide

Läs vår Think Packaging Guide, en tidskrift med den senaste informationen och senaste nytt inom utskrifter på dagens förpackningsmarknad.

Think Creative Guide

Think Creative Guide

Läs vår Think Creative Guide, en tidskrift med den senaste informationen och senaste nytt inom utskrifter på dagens designmarknad.

Think Build Guide

Think Build Guide

Läs vår Think Build Guide, en tidskrift med den senaste informationen och senaste nytt inom utskrifter i dagens byggbransch.

Think Décor Guide

Think Décor Guide

Läs vår Think Décor Guide, en tidskrift med den senaste informationen och senaste nytt inom digitala utskrifter i den europeiska dekorbranschen idag.

Think Personal Guide

Think Personal Guide

Läs vår Think Personal Guide, en tidskrift om trenden med personlig anpassning och de möjligheter som utskrifter kan medföra för den här uppskattade tjänsten.

Upptäck produkter som passar bäst för din verksamhet

Choosing the right UV Flatbed Printer

Välja rätt UV-flatbäddsskrivare (pdf)

En guide för att välja rätt UV-flatbäddsskrivare för ditt företag

Essential Business Builder Program

Essential Business Builder Program

Det här programmet är till fördel för all utskriftsverksamhet – från små interna avdelningar till kommersiella utskriftsföretag. Du får en anpassad lösning samt råd och vägledning när du behöver det. Oberoende experter i utskriftsbranschen som hjälper dig att lösa viktiga problem och förbättra det övergripande resultatet.

THINK Guides

THINK Guider

Dessa insiktsguider tar en titt på det aktuella landskapet inom detaljhandels-, design- och förpackningsmarknaderna och hur utskriftsvärlden passar in i dessa snabbt skiftande marknader.

Business Bytes

Business Bytes

Business Bytes är ett paneuropeisk nav för användbar, opartisk branschexpertis, sammanställd och administrerad av Canon. Innehållet är skrivet av branschexperter inom och utanför Canon och läses av företagsledare och innovatörer i hela Europa.