Canon för utbildning

Edu-HERO

"För att uppnå vårt mål att bli 2000-talets skola ville vi ha en teknikpartner som förstod vår vision och vad vi ville bli. Genom vårt partnerskap med Canon kan vi fortsätta växa och tillhandahålla studenter toppmodern utrustning."

Chris Foreman, Vice Principal

Learning Systems, Homewood School

Utbildningsstödjande system skapade av utbildningsspecialister

Det finns inga genvägar i utbildning. Dagens skolor, högskolor och universitet måste tillhandahålla ett smidigt, personligt lärande, med begränsad budget och hårdare styrt än någonsin tidigare. Canon har en lång erfarenhet av att stödja skolor, lärare och studenter med tjänster och teknik som möjliggör utbildningsupplevelser för en snabb, mobil och uppkopplad värld.

Vi har hjälpt skolor effektivisera sina antagnings- och registreringsprocesser, förenkla datahanteringen och minska felen. Våra mobila tjänster, såsom mobil utskrift, bidrar också till att utöka viktiga tjänster för studenter och lärare utanför skolornas väggar.

Våra lösningar och tjänster

Vi arbetar med utbildningsinstitutioner i Europa, samt många tjänsteleverantörer till utbildningssektorn.

Denna erfarenhet har visat oss att den huvudsakliga kommunikationen, processhanteringen, utskrifts- och informationsinläsningsbehoven av skolor, gymnasier och universitet förblir konstant.

På samma sätt, är utmaningar för kostnadskontroll, kvalitet och att tillhandahålla enastående studenterfarenheter universella.

Det är därför så många utbildningsinstitutioner och tjänsteleverantörer vänder sig till oss för hjälp med tjänster, system och processer som utgör grunden för ett framgångsrikt utbildningstillhandahållande.