För företag

Hur vi hjälper små advokatbyråer att vara exceptionella


Vi vet att små advokatbyråer som din utvecklas snabbt. Men oavsett om du brukar arbeta hemifrån som enda partner, som en del av ett växande team eller om du ständigt är på resande fot, kan vi hitta en komplett lösning för dokumenthantering som gör att du kan ligga ett steg före.

Arbetar du i ett team?

Ett brett utbud av högpresterande skrivare och skannrar med en mängd anslutningsmöjligheter som möjliggör smidig och säker delning över hela kontoret – vilket gör det lätt för hela teamet att skriva ut ett stort antal ärendefiler eller skanna och spara klientdokument.

Färgbläckstråleskrivare

Laserskrivare

Scannrar

Är du partner i ett företag eller arbetar du på egen hand?

Låt oss hjälpa dig att hitta de smarta, enkla och kostnadseffektiva lösningar som Canon erbjuder – inklusive kompakta flerfunktionsenheter som garanterar högkvalitativa utskrifter som passar vid möten med klienter, plus möjligheten att skanna och spara på ett säkert sätt.

Färgbläckstråleskrivare

Laserskrivare

Scannrar

Är du jurist på resande fot?

Vi kan visa dig de Canon-produkter som gör att du säkert kan skanna dokument på möten med klienter, enkelt skriva ut från iOS- eller Android-surfplattor eller -smartphones, spara dokument i molnet, skicka dokument som teamet på kontoret ska skriva ut och mycket mer.

Scannrar

Färgbläckstråleskrivare

Laserskrivare

Vad innebär det att arbeta på ett exceptionellt sätt för dig?

Oavsett hur du arbetar hittar vi den perfekta lösningen bland Canons erbjudanden för att hjälpa dig att arbeta på ett exceptionellt sätt. Vi gör det genom att möjliggöra för dig att:


Arbeta ambitiöst

Framtidssäkra ditt företag med innovativa lösningar av hög kvalitet för branschens växlande behov.

[MASTER] Picture_small-business

Arbeta säkert

Skydda alla känsliga ärendedokument, data och applikationer med den senaste utskrifts- och skanningssäkerheten, samtidigt som stränga bestämmelser uppfylls.

Arbeta effektivt

Digitalisera smidigt historisk dokumentation och effektivisera arbetsflödet med molnteknik.