För företag

Hemmakontor

Canon har de perfekta utskrifts- och scanningslösningarna för ditt hemmakontor.

Alla produkter i vårt sortiment för små företag är enkla att använda med smart teknik som ser till att ditt företag fungerar effektivt, är uppkopplat och flexibelt. De passar dessutom perfekt in i hemmet och ger högkvalitativa resultat och tillförlitliga prestanda varje gång.

Home Office

Praktisk och prisvärd, högkvalitativ färg i hemmet.

Driv ditt företag kostnadseffektivt.

Imponerande färgutskrifter.

Snabb, kompakt, effektiv.

Kompakt och praktisk scanning, överallt.

Varför Canon för hemmakontor?

Perform

Prestera

Med våra produkter för hemmakontor får du den hastighet, höga kvalitet och tillförlitlighet du behöver för att förbättra dina arbetsprocesser – dessutom passar de perfekt in i hemmet.

Connect

Anslut

Tack vare Wi-Fi-anslutning får du enkelt åtkomst till din skrivare eller scanner överallt i hemmet och du kan dessutom skriva ut från eller scanna till din smartphone och surfplatta.

Save

Spara

Tack vare inbyggda tekniker som automatisk påslagning, dubbelsidig utskrift och intelligent programvara kan du spara tid, energi och utgifter – och därigenom göra ditt företag mer effektivt och lönsamt.

Sustain

Var hållbar

Du kan minska din miljöpåverkan med våra energieffektiva lösningar som sparar både papper och bläck. Det är dessutom enkelt att återvinna bläck och tonerkassetter.

Small Office

Små kontor

Vill du dela utskrifts- och scanningsfunktioner för stora volymer i ett litet kontor? Vi har snabba och effektiva lösningar med många anslutningsalternativ.

On the move

På resan

Letar du efter lösningar för att arbeta i mobilen? Scanna, dela, få åtkomst och skriv ut enkelt när du är ute och rör på dig med våra kompakta USB- och batteridrivna alternativ.