För företag

På resan

Var produktiv även på resan med Canons kompakta och lätta USB- och batteridrivna utskrifts- och scanningslösningar med Wi-Fi.

Du kan skriva ut från och scanna till molntjänster, var du än är. Tack vare trådlös utskrift och scanning får du dessutom flexibiliteten att arbeta var som helst.

On the Move

Färgskrivare

Färgutskrift på resan.

Scannrar

Kompakt och praktisk scanning, överallt.

Varför ska du välja Canon för arbete på resan?

Perform

Prestera

USB-funktioner ger dig flexibiliteten att scanna och skriva ut högkvalitativa dokument, vart du än reser i arbetet.

Connect

Anslut

Scanna, dela, få åtkomst till och skriv ut information på resan med enkel utskrifts- och dokumenthantering direkt från din mobiltelefon.

Save

Spara

Med våra mobila utskrifts- och scanningslösningar får du den teknik och de funktioner du behöver för att kunna arbeta smidigt på resan och utnyttja din värdefulla tid.

Sustain

Var hållbar

Med energieffektiva USB-enheter och digitala lösningar kan du enkelt överföra data mellan platser, samtidigt som håller energiförbrukningen och din miljöpåverkan på en låg nivå.

Home Office

Hemmakontor

Behöver du en enkel, kostnadseffektiv lösning för ditt hemmakontor? Vi har en mängd utskrifts- och scanningsprodukter som skulle passa perfekt.

Small Office

Små kontor

Vill du dela utskrifts- och scanningsfunktioner för stora volymer i ett litet kontor? Vi har snabba och effektiva lösningar med många anslutningsalternativ.