För företag

Enkel serviceplan

Enastående produkter, oöverträffad expertis. Vi finns till hands. Tänk dig att ha högkvalitativ, tillförlitlig utrustning för utskrift, kopiering, skanning och fax på kontoret. Med expertservice som finns till hands när du än behöver det. Nu kan det bli verklighet tack vare Canons nya enkla serviceplan. Med det här nyskapande servicepaketet sparar du både tid och pengar. Du kan använda vår expertis vad gäller underhåll på plats när du köper Canons världsberömda produkter.

Enkelhet, funktionalitet, lönsamhet

Det här får du med Canons enkla serviceplan

Den största fördelen med Canons enkla serviceplan är enkelheten. Det är helt enkelt ett paket som vi har satt ihop och alla enheter du köper som ingår i paketet underhålls av Canon. Beroende på vilket kontrakt du väljer tar vi dessutom hand om allt du behöver för att få ut mesta möjliga av dina enheter – inklusive installation, utbildning och service på plats. Så du får fantastisk utskrifts- och faxutrustning samt tryggheten att veta att du snabbt och enkelt kan ringa vår expertsupport.

Om du sedan behöver råd på hur du får ut mesta möjliga av din Canon-utrustning får du med vår enkla serviceplan obegränsad tillgång till Canon Helpdesk. När du ringer vår hjälplinje får du prata med produktspecialister som ofta kan lösa problemet utan att någon tekniker behöver inkallas.

Det finns fyra typer av kontrakt att välja bland, beroende på dina behov:

Kontrakt 1: Endast för A4-MFP (IR 1210-/1500-SERIEN) Omfattar service och reservdelar i ett år, exklusive toner, samt tillgång till Canon Helpdesk.

Kontrakt 2: Anslutning för A4-MFP (IR 1210-/1500-SERIEN) Omfattar installation, anslutning till en dator, service och reservdelar i ett år, exklusive toner, samt tillgång till Canon Helpdesk.

Kontrakt 3: Endast för A3-MFP (IR2016J/2016/2020) Omfattar fristående installation på plats, service och reservdelar i ett år, exklusive toner, samt tillgång till Canon Helpdesk.

Kontrakt 4: Anslutning för A3-MFP (IR2016J/2016/2020) Installation på plats, anslutning till en dator eller ett nätverk (en dator och en server), utbildning (30 minuter för tre användare), service och reservdelar i ett år, exklusive toner, samt tillgång till Canon Helpdesk.

Varje kontrakt kan tecknas för ett till tre år. Om du vill veta mer om alternativen klickar du på länkarna till höger.

Vår enkla serviceplan introduceras just nu runtom i Europa, så kontrollera först med din lokala Canon-representant angående tillgängligheten.

spacer
					image
Easy Service Plan
What is it?
Brochure [PDF, 150 KB]
Option 1
Option 2
Option 3
Option 4