För företag

Fördelarna med Managed Print Services

Pappersdokument och elektroniska dokument har fortfarande stor betydelse för dagens affärskommunikation. Dagens dokumentproduktion är en stor affärsutgift med en kostnad på upp till 3 % av intäkterna.

Om du inte är medveten om dina kostnader inom detta område, eller om du inte har tillräckligt med resurser eller expertis för att hantera dem, kan Canons Managed Print Services hjälpa dig.

  • Minska kostnaderna – Med Canons Managed Print Service arbetar vi tillsammans med dig för att förstå exakt vad du betalar för utskrifter och vart pengarna går. Den informationen kan användas för att minska kostnaderna och öka effektiviteten. Faktum är att vi genom Managed Print Services (MPS) har hjälpt kunder att minska sina kostnader med upp till 60 %. Hör vad våra kunder tycker och ta reda på hur.
  • Öka produktiviteten – Om du låter dina utskrifter hanteras som en tjänst får din personal mer tid över så att de kan fokusera på affärskritiska aktiviteter. Med MPS säkerställs även att utskriftsenheterna används optimalt och kan ge förbättringar av affärsprocesserna och därigenom skapa produktivitetsvinster som märks i hela ditt företag. Hör vad våra kunder tycker och ta reda på hur.
  • Höj säkerheten – En MPS-granskning kan avslöja möjligheter till förbättringar av utskriftsäkerheten i slutledet av din infrastruktur. Förbättringar kan sedan göras för att säkerställa att du kan undanhålla information från personer som inte har behörighet till den och uppnå efterlevnad av lagar och regler. Eftersom säkerhetsluckor skadar ditt varumärke och kan resultera i stora böter är detta ett skydd som ger utdelning i längden. Hör vad våra kunder tycker och ta reda på hur.
  • Förbättra hållbarheten – MPS kan hjälpa till att minska enheternas energi- och pappersförbrukning, vilket hjälper dig att minska din miljöpåverkan. Förutom regelbunden översyn för att bedöma din miljöpåverkan kan specifika aktiviteter snabbt minska tonerförbrukningen och pappersslöseriet – allt med hjälp av Canon-teknik. Hör vad våra kunder tycker och ta reda på hur.

Canons MPS-experter undanröjer risken, processen, kostnaden och krånglet med att hantera din dokumetutskriftsmiljö samtidigt som de ger ditt företag strategiska fördelar.

Kontakta oss idag för att ta reda på hur.

spacer
					image