eMaintenance

eMaintenance automatiserar en stor del av det tidskrävande arbetet med att administrera Canons nätverksenheter, vilket innebär att du kan fokusera på mer brådskande jobb.

  • Minska administrationen med automatiserade mätvärden

  • Spara tid med fjärrdiagnostik

  • Automatisera beställningsprocessen för förbrukningsartiklar och maximera driftstiden för enheterna

  • Använd profiler för enhetsanvändning för att påverka driftsättningen

  • Utformad för Canons multifunktionella enheter

Nu finns det ett mycket effektivare sätt att underhålla dina Canon-enheter. eMaintenance automatiserar en stor del av det tidskrävande arbetet med att administrera nätverksenheter. Det innebär att du får tid över och kan fokusera på mer brådskande jobb.   

Enkelt sätt att minska administrationen

Istället för att registrera mätvärden varje månad, eller använda ungefärliga värden som senare måste verifieras, kan du automatisera hela processen med eMaintenance. eMaintenance följer stränga säkerhetsprotokoll och skickar informationen via internet direkt till din tjänsteleverantör, utan att någon administration krävs.  

Se till att dina enheter uppnår optimal driftstid 

eMaintenance övervakar alla dina nätverksenheter från Canon tack vare funktionen för fjärrdiagnostik. Om ett fel inträffar, eller om en enhet inte presterar som den ska, blir din tjänsteleverantör meddelad direkt via e-post. På så sätt får du hjälp snabbt, antingen genom ett samtal från en produktexpert eller ett besök av en tekniker, vilket ger maximal driftstid.  

Förbättra tonerhanteringen 

eMaintenance ser automatiskt när tonernivåerna blir låga och gör en beställning direkt hos relevant servicecenter. Det innebär att du aldrig mer behöver bli frustrerad över att det saknas toner och du slipper hålla lager.

Skapa profiler enhetsprofiler 

Med eMaintenance kan du fjärrövervaka mönster för varje enhets status, arbetsbelastning och användning. Det kan vara användbart när du ska besluta om var och hur enheter ska driftsättas i en stor organisation.  

Programvaran eMaintenance är särskilt utformad för Canons multifunktionella produkter, men fungerar även med vissa enheter från andra tillverkare än Canon.  Om du vill ha mer information kontaktar du din tjänsteleverantör.