För företag

THEREFORE

Therefore™

Information är livsnerven i din verksamhet - ryggraden för att du ska kunna fatta effektiva beslut. Därför är det så frustrerande att veta att vi i genomsnitt ägnar fyra timmar per vecka åt att söka efter information*. Lagrings- och hämtningssystemet Therefore™ är lätt att införa och överbryggar snabbt den här sortens problem. Nu får alla direkt åtkomst till all den information de behöver. På ett effektivt, ekonomiskt och säkert sätt.

Therefore™ - det enkla sättet att arkivera

Med Therefore™ skapar du lätt ett elektroniskt arkivskåp för all information i din verksamhet. Där kan du fånga, organisera och få åtkomst till fastställt innehåll, bilder, dokument, rapporter och annan affärskritisk information.

Elektronisk arkivering av all slags information

Information ges i många olika format och kommer från många olika källor. Med Therefore™ innebär detta aldrig något problem. Pappersdokument, elektroniska filer, streckkoder och e-postmeddelanden - allt hanteras av Therefore™ utan besvär.

Extra säkert och flexibelt

I Therefore™ definierar du enkelt behörigheter för varje användare. Administratörer kan tilldelas rättigheter att centralt konfigurera och definiera affärsregler. Dessutom används en digital signatur på varje dokument.

Skräddarsytt för din verksamhet

Therefore™ är en fullständig lösning - från enklare system för en användare, till lösningar för större företag som hanterar tusentals dokument. Användare och inmatningsenheter, som till exempel scannrar och multifunktionella skrivare, kan alltid läggas till och allt kan växa i takt med din verksamhet.

spacer
					image
Ladda ner
Therefore™ Video
Mer information
Vad är dokumenthantering?
Varför ska du välja Therefore™
Therefore™-skalbarhet
Therefore™-komponenter
Therefore™-funktioner
Integrering av Therefore™