För företag

Varför ska du välja Therefore™?

På arbetet krävs åtkomst till information som anställda kan importera och integrera, dela och jämföra, lagra och hämta, samt distribuera och skriva ut. De behöver den elektroniskt och de behöver den nu. Therefore™-dokumentlösningar gör att användare kan bearbeta information på ett effektivt, ekonomiskt och säkert sätt på sin avdelning eller på hela företaget. Det innebär att de kan få åtkomst till och använda den information de behöver för att kunna uppfylla affärsmål.

Effektivitet

Inga dokumenthögar som växer utom kontroll. Ingen saknad eller felaktig information. Inga dokument som skickas till fel mottagare. Bara snabba och effektiva dokumentflöden som ger dig en produktiv konkurrensfördel via förbättrad kundservice.

Ekonomi

Med Therefore™-dokumentlösningar får personer tillgång till den information de behöver, vilket ger snabbare affärscykler och snabb avkastning på investering. Systemen kan även byggas ut allteftersom verksamheten växer, så att ni slipper bekosta dyra ersättningssystem. Mer elektronisk dokumentbearbetning innebär även färre utskrifter och lägre utskriftskostnader. Större effektivitet innebär även att resurser kan flyttas från administrativa uppgifter till kärnverksamheten.

Säkerhet

Att använda information på ett säkert sätt är en nödvändighet idag när bedrägerierna börjar bli allt vanligare. Med Therefore™-dokumentlösningar kan du uppfylla juridiska och branschspecifika regler, samtidigt som du skyddar data genom att begränsa åtkomsten till endast behöriga användare. Information kan därmed flyta fritt inom en organisation, men ändå vara helt skyddad.
 

spacer
					image
Ladda ner
Therefore™ Video
Mer information
Vad är dokumenthantering?
Therefore™-skalbarhet
Therefore™-komponenter
Therefore™-funktioner
Integrering av Therefore™
Therefore™ start