Canon PRISMAprepare

PRISMAprepare

Med den kombinerade programvaran PRISMAprepare kan det professionella tryckeriet skapa perfekta dokument på ett mer produktivt och lönsamt sätt.

Fördelar

  • Heltäckande dokumentförberedelser
  • Intuitiv och användarvänlig
  • Kompatibel med alla arkskrivare
  • Öppet gränssnitt ökar flexibiliteten
  • Produktivitetshöjande funktioner
  • Utformad för att öka lönsamheten

Alla egenskaper

Ta en titt på mer detaljerad information om Canon PRISMAprepare

En kombinerad lösning för utskriftsförberedelser


PRISMAprepare tillgodoser tryckeriets alla prepressbehov i en enda lösning med ett användarvänligt gränssnitt. Från rensning av sidor och förbättring av dokument, till kontroll och korrigering av färger och att förbereda dokument för häftning, vikning och hålslagning – med den här kombinerade lösningen kan du även förbereda dokument som ska bli häften eller bindas till böcker. Programvarulösningen tillgodoser alla dessa behov och underlättar automatisering av återkommande jobb, från dokumentförberedelse till produktion, så att det blir mer tid över till annat arbete.

Mycket användarvänlig


Det prisbelönta användargränssnittet "Ocean Style" gör det lätt att åstadkomma avancerade dokument. Den intuitiva förhandsgranskningsskärmen "What You See is What You Get" (WYSIWYG) ger dig fullständig kontroll över de mest komplexa jobben. Behovet av granskning försvinner i princip helt och risken för fel minskar.

Flexibla öppna standarder


PRISMAprepare använder den öppna PDF-standarden. Du kan förenkla arbetsflödet och samtidigt bevara den öppna systemarkitekturen. PRISMAprepare 6.1 bygger på Adobe PDF-biblioteket. Det gör att den går mycket fortare att installera och du kan ta på dig större och mer komplexa uppgifter.

Praktiskt öppet gränssnitt


PRISMAprepare kan samverka med upp till 10 fristående PDF-aktiverade Windows-baserade program. Populära program som Adobe Photoshop® ansluter smidigt och gör att du kan utföra avancerad redigering och andra utskriftsförberedelser i andra program, sedan importera dina uppdaterade dokument till PRISMAprepare och fortsätta där du slutade.

Öka produktiviteten


PRISMAprepare hjälper till att öka produktiviteten genom förbättrad automatisering och utskjutning. Programvaran lägger till beskärningsmarkeringar och tillhandahåller direktutskrift av bearbetade dokument. Tack vare de förinlagda mallarna kan du dra och släppa innehåll i en ”hot folder” och skapa ett dokument klart för utskrift. Nya funktioner, inklusive avancerad ryggproduktion, enkel omslagsproduktion och förbättrade VDP-funktioner för personliga utskrifter, förbättrar programvarans mångsidighet och produktivitet, som nu också erbjuder integration av efterbehandling near-line och off-line (från Ultimate Bindery) i arbetsflödet.

Maximal avkastning


PRISMAprepare höjer vinstmarginalen eftersom utskriftsjobben går snabbare. Det behövs knappt någon granskning på papper, vilket sparar värdefull tid jämfört med många andra befintliga arbetsflödeslösningar. Du kan boka in fler jobb och öka ditt resultat. Automatiserad flexibel färgavkänning ger produktiv delning och sammanslagning av färg och svartvitt, vilket i sin tur ger bättre resultat till lägre kostnad.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon PRISMAprepare, dess funktioner och vad den kan göra.