Canon TrueProof

TrueProof

TrueProof är ett ”What You See is What You Get”-system för förhandsgranskning på skärmen som fungerar som en virtuell skrivare, vilket förbättrar och förenklar förhandsgranskningen. Du kan förhandsgranska sidans bilder och kontrollera resultatet – på pixelnivå om så krävs – innan dina digitala utskriftsjobb går till produktion.
Förutom hantering av maximerad färgmatchning, kan TrueProof utökas med tillvalsmoduler som möjliggör färgkorrektur digitalt eller på papper. Det ger kunden en komplett lösning för förhandsgranskning av digital produktion av fullfärgsutskrifter.

Fördelar

  • Den eliminerar kostnader för stillaståendetid, förbrukningsvaror, personal och konfigurationstid som uppkommer endast för att göra granskningsutskrifter i produktioner med stora volymer.
  • Med TrueProof SoftProof-alternativet kan många onödiga granskningar på papper undvikas. Precision tack vare fullständig simulering
  • Visning på pixelnivå inklusive simulering av genomskinligt papper, separata färgnivåer och förtryckta formulär
  • Genom att bläckförbrukningen synliggörs fås viktiga och exakta uppgifter som kan användas för en övergripande kostnadskalkyl
  • Validerar utskriftsdata baserade på faktiska utskriftsförhållanden och i enlighet med publicerade normer (t.ex. ISO 12647, G7) eller anpassade värden
  • TrueProof V5.0 erbjuder den första heltäckande arbetsflödeslösningen för färggranskning för den digitala utskriftsbranschen.

Alla egenskaper

Ta en titt på mer detaljerad information om Canon TrueProof

En flexibel lösning för förhandsgranskning av kommersiella utskrifter


TrueProof är en omfattande ”What You See is What You Get”-programvara för förhandsgranskning på pixelnivå som fungerar som en virtuell Canon IPDS- eller PCL-produktionsskrivare för stora volymer. TrueProof kan säkerställa att applikationer från externa källor är klara för produktion innan de går till en fysisk skrivare. Onödiga driftstopp på grund av felaktiga filer eller felaktiga layouter kan undvikas, vilket leder till att kunderna minskar sina kostnader och får ett bättre resultat. Alla applikationer som går via TrueProof kan visas med full utskriftsupplösning på skärmen. Med funktioner som simulering av dubbelsidiga utskrifter och överlagring av förtryckta formulär är TrueProof ett fullfjädrat enhetsspecifikt granskningsverktyg.
Förutom hantering av maximerad färgmatchning, kan TrueProof utökas med tillvalsmoduler som möjliggör färgkorrektur digitalt eller på papper. Det ger kunden en komplett lösning för förhandsgranskning av digital produktion av fullfärgsutskrifter.
TrueProof kan också användas för att avgöra bläckförbrukning och färgtäckning av tillämpningar, vilket är en viktig parameter i den övergripande kalkylen. Genom att använda ursprungliga skrivarfunktioner ger TrueProof en exakt beräkning för färgtäckning och bläckförbrukning.
TrueProof kan simulera alla typer av produktionsskrivare från Canon med SRA-styrenhet (dvs. VP5000, VS7000, VS8000, VS9000, ColorStream-serien, JetStream-serien, ImageStream-serien).
TrueProof Core är främst utformad för nära interaktion med PRISMAproduction, men den kan också anslutas till andra IPDS/PCL-system som simulerar en skrivare för stora volymer från Canon.