För företag

PlanetPress

Utskrift av variabeldata, nu enklare och effektivare än någonsin tidigare Programvaran PlanetPress har allt du kan tänkas behöva för effektiv och riktad kommunikation, från design och databehandling till utskrifter och distribution.

Viktiga fördelar

· Erbjud extra mervärdestjänster
· Stärk dina kunders lojalitet och långvariga engagemang
· Inga mer förtryckta formulär
· Skapa säljande dokument
· Stödjer de flesta dataströmmar

Förhöj värdet på dina dokument
Programvaran PlanetPress ger dig verktyg för dokumentdesign med vilka du enkelt och automatiskt kan skapa personlig kommunikation anpassad för varje kund.  Fördefinierade regler avgör vilket innehåll som är lämpligt, så väl som vilket innehåll som ska placeras på varje sida.

Den här fullt automatiserade processen innebär att du kan infoga Windows-dokument, PDF-filer, diagram, grafik och streckkoder för högeffektiv, riktad kommunikation.

Skapa säljande dokument
Kombinera transaktionsinformation (så som fakturor eller kontoutdrag) med relevant marknadsföringsinformation för att skapa iögonfallande säljkommunikation. På så sätt kan du höja dina kunders svarsgrad och dina intäkter.

Förbättra produktivitet
Med programvaran PlanetPress automatiseras åtgärder för inläsning, formatering, bearbetning och utmatning av dokument, vilket ökar din produktivitet. Kombinera med Canons högkvalitativa utskriftsmotorer och du har inte längre något behov av förtryckt kontorsmaterial, vilket skär ner på kostnaderna för lagring och minskar spill.

Smidig integrering
Programvaran PlanetPress integreras smidigt med dina befintliga kontorsprogram, utan något behov av dyra omprogrammeringar. Dataströmmar och -typer från i princip vilken källa som helst kan användas för maximal mångsidighet.

Broschyr PlanetPress Suite (Engelsk) [PDF, 305 KB]
spacer
					image
Mjukvaror
PlanetPress Suite [PDF, 235 KB]
Lösningar
Färghantering
Arbetsflöden
Variabeldata