RITA EN BERÄTTELSE MED DIN BILD
Köp EOS 5D Mark III eller EOS 6D inom kampanjperioden 25 maj – 31 juli 2015 och få Wacom Intuos Pro Medium + Adobe creative Cloud Photo Plan.
Köp EOS 7D Mark II eller EOS 70D inom kampanjperioden 25 maj – 31 juli 2015 och få Wacom Intuos Pro Small + Adobe creative Cloud Photo Plan.

Adobe Creative Cloud

Förändra ditt fotograferande. Organisera, redigera, förbättra, och dela dina bilder med Adobe Photoshop CC plus Lightroom för datorer, mobiltelefoner och surfplattor.

INTUOS PRO M

Den här innovativa ritplattan, designad för kreativitet, kombinerar Wacoms bästa pennfunktioner med intuitiva multi-touch-gester och ger dig den precision och kontroll du vill ha när du använder professionell programvara som sparar tid för att göra jobbet snabbare.

ÅTERFÖRSÄLJARE

Samtliga Canon-återförsäljare är giltiga för kampanjen under förutsättning att produkten är inköpt från Sverige och levererad och distribuerad till återförsäljaren av Canon SE (”Canon”) eller företagen inom Canon Group i EEA (European Economic Area, dvs. EU, Norge, Island och Liechtenstein) eller Schweiz. För att inte göra dig besviken i onödan ber vi dig kontrollera detta med återförsäljaren.

Här hittar du återförsäljare

Vanliga frågor


F: När kommer jag att få min prenumeration på Adobe® Creative Cloud Photography™? 


S: När din begäran har validerats kommer du att få ett e-postmeddelande med en länk som du kan använda för att hämta programvaran och en unik inlösningskod som du behöver för att registrera din programvara. F: Hur länge är inlösningskoden giltig? 


S: Inlösningskoden har inget förfallodatum.  F: När kommer jag att få mina gåvor?


S: Canon strävar efter att skicka ut alla gåvor inom 28 dagar från mottagandet av en giltig begäran, och INTE inom 28 dagar från inköpsdatumet. Om begäran innehåller felaktig information eller uppgifter saknas leder det till att utskickningen försenas. Gåvorna skickas då ut 28 dagar efter att all korrekt information mottagits. Observera att vi inte ansvarar för återförsäljare/försäljare som ger kunder felaktig information om att de kommer att få sina gåvor inom 28 dagar från inköpsdatumet.F: Hur ska jag veta om min begäran försenas på grund av felaktig information eller uppgifter som saknas?


S: Efter att du framgångsrikt har registrerat dig på internet för en Canon-kampanj får du ett e-postmeddelande med en bekräftelse på din ansökan. Meddelandet innehåller både ditt referensnummer och dina personliga inloggningsuppgifter till en webbplats där du kan kontrollera din begärans status. Om du har angett felaktig information visas detta på denna webbplats och du får även ett e-postmeddelande med information om uppgifterna som fortfarande saknas. Det snabbaste sättet att skicka information som saknas till oss är genom att logga in på denna webbplats och uppdatera dina uppgifter.F: Vilka format kan användas för att överföra dokument som en del av registreringsprocessen och finns det några storleksbegränsningar?


S: Obs! Din fil kan inte vara större än 4 MB. Du kan endast överföra filer i JPG-, TIF- och PDF-format.


F: Jag har beställt en Canon-produkt inom de datum som angetts för kampanjen men den kommer inte att vara tillgänglig/återförsäljaren kommer inte att leverera den förrän efter att de giltiga kampanjdatumen har passerat – kan jag fortfarande ansöka om att delta i denna kampanj?


S: Behåll beställningsbekräftelsen som du har fått (som ska ha gjorts inom kampanjens datum) och skicka den tillsammans med din faktura när du fyller i ansökan. Tidsfristen är en månad efter det sista giltiga inköpsdatumet, då du kan skicka in dina dokument.


F: Jag kände inte till denna kampanj och köpte en produkt några veckor innan/efter de angivna kampanjdatumen. Kan Canon göra ett undantag och godkänna en kampanjgåva för mitt inköp?


S: Vi beklagar att du missade kampanjen, men du kan endast delta i kampanjen om du har köpt din produkt inom de datum som anges i villkoren för kampanjen.


F: Vilka transaktioner/produkter ingår inte i denna kampanj?


S: Information om vad som inte ingår finns i kampanjvillkoren. Sammanfattningsvis ingår inte följande:

1. Produkter undantagna kampanjen, en fullständig lista över produkter som ingår i kampanjen finns på canon.se/fotopromo.

2. Produkter som har köpts utanför kampanjens giltighetsdatum eller giltighetsområde.

3. Begagnade, reparerade eller ombyggda produkter samt förfalskade produkter eller produkter som på något sätt kränker immaterialrätten hos företag som ingår i Canon-koncernen (till exempel, inklusive men inte begränsat till, parallellprodukter eller ”gråa” produkter).

 


F: Vad menas med ”betalningsalternativ” på ansökningsblanketten på internet?


S: Det här avser hur du ursprungligen köpte produkten.

 


F: Var finns produktens serienummer?


S: För att hitta serienumret går du till länken http://www.canon.se/Support/Consumer_Products/where_to_find_your_serial_number/ där det finns information om var din produkts serienummer finns. Förväxla INTE serienumret med EAN-/streckkoden. Bilden nedan visar EAN-/streckkoden som vanligtvis finns på sidan av produktens förpackning. Det här är INTE produktens serienummer som du måste skicka in för att validera din begäran. Serienumret finns på stommen till själva produkten. Vänd dig till vår guide här för hjälp med att hitta ditt serienummer.

  faq.jpg

F: Varför kan jag inte logga in på webbplatsen med min spårningskod?


S: Observera att inloggningsuppgifterna är skiftlägeskänsliga så kontrollera att du anger dem exakt (med versaler/gemener).

 

Följande problem kan uppstå vid registrering på internet:

– Jag har försökt att registrera mig en tid med det fungerar inte.

– Jag får fortsättningsvis ett ”inte auktoriserad”-meddelande.

– Jag har försökt att skicka in formuläret på nytt men det fungerar inte.

I de FLESTA fall beror det här på enheten som du använder för att komma åt webbplatsen, dvs. en mobil-/smarttelefon, Mac-dator från Apple, annan enhet osv. Det är inte något fel på webbplatsen. Du behöver kontakta tillverkaren av enheten som du använder för råd i dessa situationer. Om de vanliga frågorna ovan inte har gett dig ett svar på din fråga kan du skicka e-post till oss på e-postadressen nedan, ringa oss på nummer +46 (0)8 519 923 69 om ditt ärende är akut eller besöka Canons supportsida.F: Vad ska jag göra om jag inte kan registrera min begäran på internet? 


S: Om du inte kan använda webbregistreringen och webbformuläret på canon.se/fotopromo ska du kontakta Canons kundtjänst på +46 (0)8 519 923 69  för att beställa registreringsformuläret i pappersformat. 


F: Vilka återförsäljare deltar i denna kampanj? Var kan jag köpa kampanjprodukter? 


S: Kontrollera om din lokala butik finns med på länken http://www.canon.se/Where_to_buy/.  F:  Jag kan inte aktivera inlösningskoden för planen Adobe® Creative Cloud Photography™. S: Gå igenom följande steg för att starta ditt medlemskap i Creative Cloud Photography™:

1. Gå till www.creativecloud.com/redeem. 

2. Logga in med ditt Adobe-ID (din e-postadress om du redan är medlem) eller skapa ett Adobe-konto om du inte redan har ett.


3. När du loggar in på Creative Cloud för att komma åt ditt medlemskap behöver du inte ange din kreditkortsinformation. Koden som du får gäller endast denna kampanj.


4.  Ange inlösningskoden som du fick i det e-postmeddelande som bekräftade en framgångsrik validering. 


F: Min inlösningskod är inte giltig. 


Följande länk innehåller information om felkoder i samband med aktivering: http://helpx.adobe.com/x-productkb/policy-pricing/activation-deactivation-products.html
F: Jag har frågor om hur Adobe Photoshop och Adobe Lightroom fungerar. 


S: Vanliga frågor om Adobe Photoshop finns via följande länk: 


http://www.adobe.com/products/photoshop.html?promoid=KFNXLVanliga frågor om Adobe Lightroom finns via följande länk: 


http://www.adobe.com/products/photoshop-lightroom.html?promoid=KGSTODu hittar ytterligare information om planen Creative Cloud Photography via följande länk: 

https://creative.adobe.com/plans/photographyF: Kan jag låta leverera produkten någon annanstans än min egen adress? 


S: Ja, så länge den levereras inom kampanjområdet: 


Österrike, Belgien, Tjeckien, Danmark, Estland, Nederländerna, Frankrike, Finland, Lettland, Litauen, Ungern, Tyskland, Italien, Norge, Polen, Portugal, Slovakien, Spanien, Sverige, Schweiz, Luxemburg och Lichtenstein.F: Har Wacom-pekplattor någon garanti? 


S: Ja, Wacom beviljar en tillverkningsgaranti på två år. F: Jag lyckas inte ställa in min Wacom-pekplatta. Vad ska jag göra? 


S: Läs anvisningarna i din Snabbguide. F: Hur kontaktar jag Wacoms kundtjänst?


S: Följ den här länken: 

http://www.wacom.eu/index4.asp?lang=en&pid=22


KAMPANJVILLKOR

 

1. KAMPANJENS UPPHOVSMAN

Kampanjens upphovsman är Canon Europa N.V. med den registrerade adressen Bovenkerkerweg 59–61, 1185 XB, Amstelveen, Nederländerna (”Canon”).

2. OM KAMPANJEN

2.1. Deltagare

2.1.1. Alla deltagare måste vara över 18 år.

Distributörer och övriga återförsäljare får inte delta i kampanjen. Återförsäljare och distributörer får inte lov att delta å sina kunders vägnar.

2.1.2 Alla deltagare anses ha gett sitt medgivande till att vara bundna av dessa villkor.

2.2. Kampanjprodukter, geografisk utsträckning, gåvor och tidsperioder  

Kampanjprodukter, kampanjens geografiska utsträckning, kampanjgåvor och kampanjens tidsperioder anges nedan.


Kampanjprodukt
Kampanjens geografiska utsträckning
Kampanjgåvor
Inköpsperiod
Period då erbjudandet kan registreras online
EOS 5D Mark III eller 6D
Österrike, Belgien, Tjeckien, Danmark, Nederländerna, Frankrike, Finland, Ungern, Tyskland, Italien, Norge, Polen, Portugal, Slovakien, Spanien, Sverige, Schweiz, Luxemburg och Liechtenstein
(1) Ett enda 12-månaders-abonnemang på den fullständiga versionen av Adobe® Creative Cloud Photography Plan.
(2) En Wacom Intuos Pro Medium-ritplatta (”Wacom-platta”)
Måndag 25 maj 2015 till och med fredag 31 juli 2015
Måndag 25 maj 2015 till och med midnatt (CET) måndag den 31 augusti 2015.
EOS 7D mark II eller EOS 70D
Österrike, Belgien, Tjeckien, Danmark, Nederländerna, Frankrike, Finland, Ungern, Tyskland, Italien, Norge, Polen, Portugal, Slovakien, Spanien, Sverige, Schweiz, Luxemburg och Liechtenstein
1) Ett enda 12-månaders-abonnemang på den fullständiga versionen av Adobe® Creative Cloud Photography Plan.
(2) En Wacom Intuos Pro Small-ritplatta (”Wacom-platta”)
Måndag 25 maj 2015 till och med fredag 31 juli 2015
Måndag 25 maj 2015 till och med midnatt (CET) måndag den 31 augusti 2015.

3. VILLKOR FÖR INKÖP OCH UTNYTTJANDE AV ERBJUDANDE

3.1 Inköp av kampanjprodukter

3.1.1 Den här kampanjen kan utnyttjas vid inköp av valfri konfiguration av samtliga kampanjprodukter som sker inom tillämplig inköpsperiod och tillämpligt geografiskt område, eller från en internetåterförsäljare som har ett registrerat kontor eller ett domännamn i sådant geografiskt område.  

3.1.2 Endast ett erbjudande kan utnyttjas per tillämplig kampanjprodukt. Paket som innehåller kampanjprodukter ingår i den här kampanjen.    


3.1.3 Företag eller privatpersoner som köper fler än tio kampanjprodukter under kampanjens giltighetsperiod får inte delta i den här kampanjen. Hyrda produkter omfattas inte av den här kampanjen. Avtal eller andra dokument om uthyrning kan inte användas som inköpsbevis.  

3.1.4 Alla kampanjprodukter måste vara nya och äkta Canon-produkter. Begagnade, reparerade eller rekonditionerade produkter eller produkter som är kopior eller på något sätt gör intrång på Canon-koncernföretagens immateriella rättigheter omfattas inte av den här kampanjen.

3.1.5 Alla kampanjprodukter måste ha levererats och distribuerats av Canon Europa N.V. eller företag som ingår i Canon-koncernen och är belägna inom EES, i Schweiz eller i Lichtenstein. Hör med din återförsäljare för att undvika missförstånd. Du kan ta reda på mer genom att klicka på den här länken: http://www.canon.se/where_to_buy/for_home/

3.1.6 Kampanjprodukter som återlämnas (och som inte är defekta) till säljaren omfattas inte av kampanjen, och deltagare som försöker utnyttja erbjudandet med hjälp av dessa produkter får inte delta i kampanjen. Om Canon får kännedom om sådant bedrägeri har Canon möjlighet att vidta rättliga åtgärder gentemot inblandade deltagare.

3.2 Anspråk på kampanjgåvor

3.2.1 Gör följande om du vill göra ett anspråk:   
(i) Fyll i fullständiga och korrekta uppgifter (inklusive giltigt produktserienummer) i anspråksformuläret online på canon.se/wacom. Deltagare måste skicka in ett giltigt anspråk online innan perioden då erbjudandet kan utnyttjas online utlöper (se paragraf 2.2).

(ii) Skanna, överför och bifoga en kopia av kassakvittot, eller beställningsbekräftelsen om köpet gjordes på internet (inkl. moms), till anspråksformuläret online. Även streckkoden på varje inköpt kampanjprodukt ska klippas ut och skannas samt bifogas.

(iii) När Canon har mottagit och verifierat anspråket skickar Canon en e-postavisering till deltagaren med bekräftelse på att anspråket har godkänts (”e-postmeddelande med bekräftelse”). Om deltagaren inte får meddelandet inom 24 timmar efter insänt anspråk, eller om deltagaren inte har tillgång till en dator, bör han/hon kontakta vår hjälplinje för anspråk på telefonnummer +46 (0)8 519 923 69 

3.2.2 E-postmeddelandet med bekräftelse innehåller en länk till en sida för inlösen, www.creative.adobe.com/redeem, samt en unik inlösenkod som ger tillgång till ett enda 12-månadersabonnemang på den fullständiga versionen av Adobe® Creative Cloud Photography (”programvaran”). Denna programvara måste aktiveras online före användning. Se www.adobe.com/go/activation för mer information.

3.2.3 För giltiga anspråk gällande inköp av EOS 6D: Canon levererar Wacom-plattan (och bekostar hela leveransen) med post till den postadress som deltagaren angav i anspråksformuläret inom 28 dagar efter att anspråket har tagits emot och godkänts. Canon tar inget ansvar om Wacom-plattan försvinner under leveransen eller på annat sätt inte levereras på grund av att deltagaren har angett felaktiga uppgifter.

Wacom-plattan tillhandahålls med två års garanti från tillverkaren. Canon ansvarar inte på något sätt för någonting i samband med användning eller icke-användning av Wacom-plattan eller eventuella defekter på Wacom-plattan.

3.2.4 Canon hanterar inte några anspråk som inkommer efter slutdatumet för tillämplig period då erbjudandet kan utnyttjas online eller som Canon efter eget gottfinnande bedömer vara ofullständiga eller oläsliga. Canon ansvarar inte för försenade anspråk eller anspråk som inte har tagits emot.

3.2.5 Inga andra alternativ för kontantinlösen eller gåvor finns tillgängliga, varken helt eller delvis. Canon förbehåller sig rätten ett tillhandahålla en likvärdig gåva (av samma eller högre specifikation och av samma eller högre värde) i den händelse att kampanjgåvan inte finns tillgänglig. Canon står för eventuella skatteförpliktelser eller andra förpliktelser i förhållande till kampanjgåvorna.

3.2.6 Deltagarna måste godkänna ”Adobes” (Adobe Systems Incorporated eller Adobe Systems Software Ireland Limited, eller vilket som helst av dess närstående bolag) licensavtal för att kunna använda denna produkt. Se www.adobe.com/go/eulas för mer information. Den här produkten aktiveras eventuellt automatiskt via internet och fungerar kanske inte annars. Se www.adobe.com/go/activation för mer information.   Du måste skapa ett Adobe-id för att kunna använda programvaran.  Adobe-id måste skapas och användas i enlighet med Adobes villkor, sekretesspolicy och övriga tillämpliga policyer från Adobe. Se http://www.adobe.com/go/privacy för mer information.

3.2.7 Adobe® Creative Cloud Photography licensieras oberoende av Adobe till deltagaren genom ett licensavtal för slutanvändare. Deltagarens alla rättigheter och skyldigheter i förhållande till programvaran (inklusive men inte begränsat till användning, uppdateringar, buggfixar m.m.) står i enlighet med sådant avtal mellan deltagaren och Adobe. Adobe åtar sig, i egenskap av programvarans licensgivare, allt ansvar för att förse deltagaren med teknisk support och relevant service i förhållande till programvaran i enlighet med licensavtalet för slutanvändare, eventuella övriga avtal som har ingåtts samt Adobes egna tillämpliga servicepolicyer. CANON ANSVARAR INTE PÅ NÅGOT SÄTT FÖR NÅGONTING I SAMBAND MED ANVÄNDNING ELLER ICKE-ANVÄNDNING AV PROGRAMVARAN ELLER EVENTUELLA FEL I PROGRAMVARAN.

4. FRISKRIVNINGSKLAUSUL

4.1. Canon kan, så långt lagen tillåter, inte hållas ansvarigt för eventuell förlust, egendomsskada eller personskada av något som helst slag, oavsett hur denna uppstår, som deltagaren lider under denna kampanj. Det finns dock ingenting i dessa villkor som undantar eller begränsar Canons ansvar för personskada eller dödsfall som inträffar på grund av bevisad försummelse från någon av Canons anställda eller ombud.

4.2. Canon förbehåller sig rätten att när som helst annullera, modifiera och/eller ändra denna kampanj utan att detta medför något ansvar för Canon, men kommer i så fall att sträva efter att minimera påverkan på deltagaren i syfte att undvika onödig besvikelse.

4.3. Canon förbehåller sig rätten att granska anspråk i syfte att kontrollera att dessa villkor respekteras och att begära ytterligare information och relevanta dokument. Canon förbehåller sig rätten att utesluta anspråk och/eller deltagare om det finns misstanke om att kampanjen missbrukas på något sätt.

Canons beslut angående kampanjen är slutgiltiga och ingen korrespondens kommer att ske.

5. PERSONUPPGIFTER

5.1 Canon Europa N.V.  och Canon Europe Limited som är registrerade i Storbritannien under registreringsnummer 4093977 och med kontor på 3 The Square, Stockley Park, Uxbridge UB11 1ET, Storbritannien är dataregisteransvariga enligt tillämpliga lagar och bestämmelser om skydd av personuppgifter för alla personuppgifter som deltagare uppger i samband med denna kampanj. Alla personuppgifter bearbetas av Canon Europa N.V. och/eller företag inom dess koncern i syfte att administrera denna kampanj, inklusive tillhandahållande av denna information till tredje parter som har fått tillstånd att administrera kampanjen, och/eller i eventuella godkända marknadsföringssyften. Om deltagare inte vill att deras kontaktuppgifter ska användas i marknadsföringssyften eller att Canon kontaktar dem i framtiden angående liknande kampanjer ska de INTE kryssa för rutan för godkännande av sådant bruk när de fyller i anspråksformuläret.

5.2 Adobe är dataregisteransvarig enligt tillämpliga lagar och bestämmelser om skydd av personuppgifter för alla personuppgifter som deltagaren uppger för registrering med Adobe-id och användning av programvaran. Adobe ansvarar egenhändigt för alla sådana eventuella uppgifter, vilka hanteras i enlighet med Adobes egen sekretesspolicy. Se http://www.adobe.com/go/privacy för mer information. Canon varken tar emot eller använder personuppgifter från Adobe.

6.  LAG OCH JURISDIKTION

Så långt lagen tillåter ska dessa villkor och eventuella tvister som uppstår på grund av eller i samband med dem och denna kampanj styras av och tolkas i enlighet med lagarna i England och Wales och lyda under den icke-exklusiva jurisdiktion som tillhör domstolarna i England och Wales.

Som konsument har du eventuellt rätt att vidta rättsliga åtgärder på ditt eget språk och i dina lokala domstolar. Du kan få information om vilka dina rättigheter är från den lokala organisationen för konsumentrådgivning. Dina lagstadgade rättigheter begränsas inte av dessa villkor.