Fotografering i svagt ljus

Ibland måste du skriva ut bilder du tagit i svagt ljus för att kunna se alla de fina detaljerna som fångats av din kamera från Canon. Ibland måste du skriva ut de bilder du tagit i svagt ljus för att kunna se alla fina detaljer som fångats av din kamera. En utskrift av en bild som du verkligen har ansträngt dig med kommer också att få såväl dig som andra att uppskatta bilden mycket mer.

Nuförtiden behöver utskrift inte innebära krångel med att överföra filer till din dator, ansluta den till en skrivare och sedan skicka bilderna till utskrift.

Om din Canonkamera har inbyggd Wi-Fi kan du skriva ut direkt till din Canon PIXMA-skrivare eller säkerhetskopiera dina favoritbilder till molnet.Sedan kan du använda Easy Photo Print+ för att skriva ut bilder med din smartphone eller surfplatta direkt från Facebook, Flickr eller appar för onlinelagring, t.ex. Dropbox och Google Drive.

Du kan även skicka dina bilder till skrivaren hemma, som ett expressvykort över det du fotograferar. Då är dina favoritbilder som är tagna i svagt ljus klara att visas upp när du kommer hem.

Skriva ut foton med svagt ljus