Fjärrstyrd fotografering ur nya vinklar

De mest kreativa bilderna uppnås ofta när du ser en scen ur ett annorlunda perspektiv. Det kan betyda att du bokstavligen står ovanför personerna när du ska ta en gruppbild, att du tar dig upp på kontorsbyggnadens tak på ett säkert sätt för att ta en bild över staden eller helt enkelt håller kameran över huvudet på en konsert. Att ta bilder på de här sätten är inte alltid lätt, men det kan vara värt mödan.

Som tur är gör vår teknik för fjärrstyrd fotografering att du kan ta bilder ur intressanta vinklar och tänja på dina kreativa gränser. Du kan själv vara med på gruppbilder eller ta enastående ”selfies” – samt fånga oförutsägbara motiv, som vilda djur, på avstånd utan att störa dem.

Många av våra senaste kameror gör det enkelt att använda din smartphone för att fjärrstyra kameran. Det gör att du kan fjärrstyra din kamera. Du behöver bara ansluta din mobila enhet till kameran och starta appen Canon Camera Connect. Om du har NFC behöver du bara låta enheterna vidröra varandra så skapas en anslutning. När din kamera står på ett stabilt underlag eller på ett stativ kan du fjärrstyra zoom, fokus och andra inställningar med din smartphone. Då har du frihet att utforska nyskapande vinklar och fånga mer spännande historier.

Fjärrfotografering