UTSKRIFTER

Hög kvalitet, låga kostnader, stor volym: Möt MegaTank-skrivarna PIXMA G650 och G550

Ta en titt på de nya PIXMA MegaTank-skrivarna och ta reda på varför de är perfekta för företagsägare och för hemmakontoret.
En Canon PIXMA G550-skrivare omgiven av färgglada, utskrivna bilder i formatet 10 x 15 cm.

Oavsett om du driver en fotokiosk, en porträttstudio eller ett företag med grafisk design är hög bildkvalitet och låga utskriftskostnader viktigt för din verksamhet. De senaste Canon PIXMA MegaTank-skrivarna – PIXMA G650 och PIXMA G550 – kan producera detaljrika utskrifter som varar en livstid. Pengarna som du kan spara tack vare den imponerande bläckkapaciteten är lika tilltalande som själva utskrifterna. Ta reda på hur mycket du spenderar på utskrifter med vår kalkylator.

Båda skrivarna har en helt ny uppsättning färgämnesbaserade ChromaLife100-bläck med sex färger som är framtagen för att stå sig genom tiderna: bläcket håller i upp till 100 år i ett fotoalbum när bilderna skrivs ut på papperet Canon Plus Glossy II PP-201. Oavsett om du skriver ut åt kunder eller för att sätta in i egna fotoalbum kan du vara säker på att kvaliteten varar en livstid.

Bläckuppsättningen i PIXMA G650 och PIXMA G550 har en stor inverkan på färgkvaliteten då den innehåller särskilda röda och grå färgämnen som gör utskrifterna mer levande. När det röda bläcket används utökas färgomfånget och ger fylligare toner, medan det grå bläcket förstärker färgerna i mörka områden för förbättrad kontrast och en mer verklighetstrogen känsla. En annan fördel med en särskild behållare för grått bläck är att färgerna återges med större stabilitet, vilket ger konsekventa resultat på olika typer av fotopapper – det innebär kraftfullare utskrifter för din verksamhet.

Skriv ut upp till 3 800 foton i formatet 10 x 15 cm från en behållare

En Canon PIXMA G650 med en kamera ovanpå, omgiven av fotoutskrifter.

Extra rött och grått bläck utökar färgomfånget och ger fylligare, mer dynamiska fotoutskrifter än med en bläckuppsättning med fyra färger.

PIXMA G650 och PIXMA G550 har påfyllningsbara bläckbehållare med hög kapacitet, vilket gör det smidigare och mer kostnadseffektivt att skriva ut än att hela tiden behöva beställa och byta ut bläckkassetter för engångsbruk. Dessutom är fotoskrivarna PIXMA G650 och PIXMA G550 mycket effektiva och klarar en extremt hög utskriftsvolym – upp till 3 8001 foton i formatet 10 x 15 cm från en enda uppsättning bläckflaskor.

Det kan inte bli enklare att fylla på behållarna. Flaskorna och locken på bläckbehållarna är färgkodade och varje öppning är formad så att endast rätt bläckflaska passar, vilket säkerställer felfri påfyllning. Du behöver inte klämma på flaskorna och de slutar automatiskt att hälla i bläck när behållaren är full – till och med locken på bläckbehållarna är utformade för att vara enkla att hålla i. Allt detta bidrar till enkelt underhåll och rena händer.

En hand som plockar upp en stillbild av några tomater. Bilden har precis skrivits ut från en skrivare i PIXMA G-serien.

PIXMA G650 och PIXMA G550 har en uppsättning färgämnesbaserade bläck med sex färger som ger bilder av hög kvalitet och utskrifter som håller länge tack vare ChromaLife100-sammansättningen.

En hand som häller en flaska rött bläck i en skrivare i PIXMA G-serien med andra flaskor bredvid.

Skrivarna PIXMA G650 och PIXMA G550 är utformade för enkel service, bland annat smidiga bläckpåfyllningar och enkelt byte av bläckunderhållskassetten.

Fotoskrivarna PIXMA G650 och PIXMA G550 minskar driftstopp genom förbättrad precision för pappersmatning och en hög kapacitet på upp till 100 A4-ark. De levereras även med skrivhuvuden som kan bytas av användaren2 och bläckunderhållskassetter. Varje modell har även en LCD-skärm med fullständiga punkter, så att du kan övervaka underhållskassetten, justera utskriftsinställningarna och identifiera eventuella utskriftsfel, vilket ger smidig utskrift varje gång.

PIXMA G650 och PIXMA G550 är utformade för att vara enkla att använda och att utföra underhåll på. De erbjuder trådlös utskrift från en mängd olika enheter och är kompatibla med. appen Canon PRINT, Mopria Print Service® och Apple AirPrint®. De kan till och med användas med smarta Amazon Alexa-aktiverade högtalare, vilket innebär att du kan skriva ut med rösten.

En allt-i-ett-skrivare

En PIXMA G650 som kopierar en bild.

PIXMA G650 har inbyggda funktioner för kopiering och scanning för alla dina behov på hemmakontoret.

En skrivare i PIXMA G-serien som skriver ut en bild från en smartphone.

PIXMA G650 och PIXMA G550 kan aktiveras trådlöst med utskriftsinstruktioner och stängs automatiskt av när de har slutfört sina uppgifter.

Båda modellerna har samma utskriftskapacitet i stora volymer med hög kvalitet, men PIXMA G650 har även en kopieringsfunktion och en scanner på 600 x 1 200 dpi, vilket gör den till den perfekta allt-i-ett-skrivaren som är enkel att integrera på arbetsplatsen eller hemmakontoret. Modellerna PIXMA G650 och PIXMA G550 har även en automatisk på-/av-funktion. Med den här energisparfunktionen kan du skicka utskriftsjobb från en bärbar dator, telefon eller Wi-Fi-aktiverad kamera när du arbetar på en annan plats och ha de klara när du kommer tillbaka. PIXMA Cloud Link-kompatibilitet innebär att du även kan skriva ut bilder och dokument från sociala medier och webbplatser för fotodelning.

PIXMA G650 och PIXMA G550 har samma höga effektivitet med vanligt A4-papper som med fotoutskrifter i formatet 10 x 15 cm och kan skriva ut 8 000 A4-ark med en enda uppsättning färgbläckflaskor. Du kan även använda dem för att skriva ut broschyrer och affischer upp till 1 200 mm i A4-format via en kostnadsfri hämtning av Canons programvara PosterArtist Lite för Microsoft Windows.

De mångsidiga PIXMA G650 och PIXMA G550 gör det möjligt för småföretagare att tillhandahålla ett brett utbud av utskriftstjänster till kunder till överkomliga priser. De är perfekta för användare av egentillverkade fotoautomater och ID-leverantörer eller marknadsföringsproffs som behöver skapa stora volymer med affischer, broschyrer och annat marknadsföringsmaterial. Om du letar efter en skrivare med kapacitet, smidighet och utskrifter till låg kostnad, utan att kompromissa med bildkvaliteten, vill du inte missa de senaste tillskotten i Canon MegaTank-serien.

Skrivet av Marcus Hawkins

 1. Sidkapacitet är det uppskattade värdet utifrån Canons individuella testmetod med diagrammet ISO/IEC 29103 och kontinuerlig utskriftssimulering med påfyllda bläckbehållare efter installationen.
 2. Tillgänglighet beroende på region.

Relaterade produkter

 • PIXMA 650

  Skrivare för hemmabruk

  PIXMA G650

  PIXMA G650 är den första multifunktionsskrivaren i PIXMA G-serien med sex påfyllningsbara färgbaserade bläckbehållare och kombinerar oöverträffade utskrifter av fotokvalitet med möjligheten att producera stora volymer till mycket låga kostnader.
 • PIXMA G550

  Skrivare för hemmabruk

  PIXMA G550

  Enfunktionsskrivare och sex påfyllningsbara färgbaserade bläckbehållare för fotoutskrifter av hög kvalitet och möjlighet att producera stora volymer till mycket låga kostnader.
 • Bläckstråleskrivare

  Plus Glossy II PP-201

  Canons Photo Paper Plus Glossy II är det perfekta fotopapperet för utskrift i överlägsen kvalitet med glättad yta. Det ger en perfekt finish för digitala foton och alla dina omtryck.

Relaterade artiklar

 • UTSKRIFTSTIPS

  MegaTank-skrivare och deras fördelar

  Upptäck sex skäl till varför du behöver en MegaTank-skrivare.

 • UTSKRIFTER

  De bästa skrivarna för designers

  Skrivare är viktiga verktyg för designers – vi hjälper dig att välja rätt modell för dina behov.

 • UTSKRIFTER

  Bläckstråle eller laser: vad passar dig bäst?

  Upptäck skillnaderna mellan Canons bläckstråle- och laserskrivare och ta reda på vilken som bäst passar dina behov.

 • UTSKRIFTER

  Så använder du en trådlös skrivare

  Smarta sätt att få ut mesta möjliga av din trådlösa skrivare.