A tablet showing the Creative Park app next to personalised cards and a party garland.

UTSKRIFT OCH HANTVERK

Anpassa, skriv ut och dekorera enkelt fester med Creative Park

Alla älskar fester! När man är ung är högtider och speciella datum jätteviktiga – födelsedagar, julafton, ett godkänt prov, när en skoltermin slutar – listan kan göras lång. Att anordna en fest kan innebära mycket jobb – det ska köpas presenter, planeras spel och underhållning och planeras dryck och tilltugg – vilket ofta tar upp så mycket tid att dekorationerna blir gjorda i sista minuten.

Då är det tur att Canons Creative Park-app har tidsbesparande, kostnadseffektiva lösningar som uppfyller även de mest krävande behoven inför en fest. Både appen och Creative Park-webbplatsen är fullspäckade av snygga och trendiga malldesigner, från födelsedagsbanderoller och festpåsar, till rekvisita för fotoautomaten och bordstabletter. Med lekfulla, ljusa och färgglada designer finns det något för alla, oavsett ålder.

Kom igång genom att hämta appen från App Store eller Google Play. Allt du behöver är ett Canon-ID och en Canon-skrivare som stöds.

Designer för alla tillfällen

Personalised cards created with the Creative Park app on a party table with paper garlands and a pineapple gift box.
Från kort och inbjudningar till vimplar och banderoller – det finns massor av designer och mallar att välja bland.

Creative Park-appen är en allt-i-ett-lösning för festdekorationer. Om du precis har kommit igång kan du gå till kategorin ”Party” under fliken ”Scen”, där det finns mallar för allt från banderoller, påsar och lådor till namnskyltar och festhattar. Om du inte hittar det du letar efter eller om du vill ha ännu fler alternativ kan du gå till ”Meddelande” under fliken ”Kategori”, där det finns fler designer för inbjudningar och brev. Det finns även en särskild kategori för ”Födelsedag” under fliken ”Scen”, där det finns födelsedagskort och tillbehör.

Teman för att utsmycka festen

Two girls hold photo booth party props printed from Creative Park
Välj ett tema till din fest och välj passande rekvisita och dekorationer.

Med Creative Park-appen kan du välja tema och utsmycka festen efter egna önskemål. Vad sägs om ett tropiskt festtema som påminner om sommaren, med botaniska inbjudningskort och bordstabletter och vattenmelonsformade presentaskar eller en rolig presentask som liknar en ananas? Tillsammans med färgstark rekvisita för fotoautomaten och en färgglad girlang i form av en solfjäder är du redo för fest. Du kan även välja ett prinsesstema, med mintgröna små kronor, rosa diamantformade dekorationer och presentaskar i flera färger.

Canons matta A4-fotopapper MP-101 passar utmärkt för att skapa modeller och dekorationer av hög kvalitet.

Anpassa och gör personligt

Relaterade artiklar
Create your own family treasure hunt

KREATIV UTSKRIFT

Skapa en egen skattjakt med familjen

Upptäck hur du kan använda din PIXMA-skrivare och lite fantasi för att skapa ett spännande äventyr.

Print yourself a happy Halloween

KREATIV UTSKRIFT

Utskrivbara idéer till Halloween

Idéer med hösttema för roliga och spöklika dekorationer, kostymer, godsaker och mycket mer.

Bring joy indoors this autumn with papercraft

UTSKRIFT OCH PYSSEL

Ha kul inomhus i höst

Upptäck hur designern och skaparen Pippa Hiscock skapade roligt och personligt papperspyssel i form av födelsedagsdekorationer.

A girl holds a personalised card created with the Creative Park app.
Många av mallarna i Creative Park-appen kan anpassas, så att du kan överföra bilder från kamerarullen, lägga till ett personligt meddelande och sedan skriva ut direkt från din smartphone eller surfplatta.

En av de främsta fördelarna med Creative Park-appen är att många av mallarna kan anpassas så att du kan lägga till egna bilder eller text. När du har hämtat mallen kan du importera bilder till appen från kamerarullen på din smarta enhet och använda funktionen ”Ytterligare text” för att lägga till ett personligt meddelande. Barn kan redigera och utforma mallar efter sina önskemål på bara några minuter och sedan ansluta trådlöst till en kompatibel Canon PIXMA-skrivare när designen är redo för utskrift.

Experimentera med nöje

A girl folds a paper party garland printed from the Creative Park app.
En uppsättning tydliga instruktioner medföljer dessutom alla mallar och du kan skriva ut den så att det blir lättare att följa instruktionerna. Vik sedan bara dina utskrifter till 3D-skapelser – den här fina pastellfärgade girlangen passar perfekt för dekoration vid en festdukning.

Mallarna har sorterats i kategorier och den instinktiva designen gör det enkelt att navigera till det avsnitt du letar efter. När du har hittat en mall du gillar kan du antingen klicka på stjärnan för att spara den under menyn ”Favoriter” eller klicka på fliken ”Redigera” för att hämta den. En uppsättning tydliga instruktioner medföljer alla mallar. ”Spara” dina projekt under arbetets gång (sparade objekt hamnar under menyn ”Dina objekt”) och när du är klar trycker du på ”Skriv ut”.Skrivet av Claire Gillo

Relaterade produkter

Relaterade produkter

Relaterade produkter

Relaterade artiklar

Bli inspirerad är din källa till användbara fototips, köpguider och insiktsfulla intervjuer – allt du behöver för att hitta den bästa kameran eller den bästa skrivaren och förverkliga din nästa kreativa idé.

Tillbaka till alla tips och tekniker