Rugby World Cup 2019™ mascots Ren and G created with Canon's Creative Park.

KREATIVA UTSKRIFTER

Fem roliga sätt att ladda inför Rugby World Cup 2019™

2019 års stora sporthändelse närmar sig med stormsteg. Rugby World Cup 2019™ startar i Japan den 20 september. Canon sponsrar turneringen*, som verkar medföra mer dramatik och spänning varje gång.
Då alla 48 matcher hålls i ett land som är känt för origami, konsten att vika papper, ger Canons Creative Park dig några roliga sätt att ladda inför tävlingen – oavsett om du tittar live i Japan eller kliver upp tidigt hemma för att se matcherna på TV. Hämta bara mallarna, skriv ut dem och börja vika innan lagets nationalsång drar igång på matchdagen.
Alla de detaljerade mallarna har tydliga instruktioner om tillvägagångssättet, så du behöver bara följande (och lite försiktighet när du använder vassa föremål):

• En skrivare – ta reda på vilken skrivare som passar dig bäst
• Papper
• Sax, skalpell
• Papperslim och trälim
• Linjal eller vinkelhake
• Blyertspenna
• Föremål med spetsig topp
• Tandpetare
• Pincett

1. Skapa din egen maskot

Rugby World Cup 2019™ mascots Ren and G created with Canon's Creative Park.

Inget sportevenemang utan en maskot och Japan är berömt för sina många gosedjur. Rugby World Cup 2019™ har Ren och G som hejar fram alla lag med sina solfjädrar. Det är enkelt att montera dem, det är bara en fråga om du vill ha den vithåriga flankern Ren eller den rödhåriga mittfältaren G.

2. Sparka mot mål

Relaterade artiklar
A printer on a table next to pens, pencils and desk toys.

UTSKRIFTSMÖJLIGHETER

Upptäck möjligheterna för utskrift

Moderna skrivare kan göra mer än vad du kanske förväntar dig. Ta reda på hur många kreativa saker du kan göra med dem.

A table is filled with Christmas-themed paper crafted decorations and gifts.

SKRIV UT OCH PYSSLA

Sex fantastiska saker du inte visste att du kunde göra med din skrivare

Låt kreativiteten flöda och gör dina egna julklappar, dekorationer och spel. Alla mallar är gratis att hämta och skriva ut.

Canon Zoemini C and Canon Zoemini S on a table with a notebook with pictures stuck to it.

PYSSEL FRÅN SKRIVAREN

Låt kreativiteten flöda med Canon Zoemini-sortimentet

Släpp loss kreativiteten var du än är med en direktkamera och fickskrivare.

The Rugby Goal Kick Game created with Canon's Creative Park.

Detta Rugby Goal Kick Game är inte bara lite svårare att göra, utan det testar även dina färdigheter på planen och dina nerver under stress när du tävlar mot dina vänner. De faktiska instruktionerna för hur man spelar spelet är utförliga och redo för när du vill ta klivet in i Wales-legenden Dan Biggars skor och göra ett matchavgörande mål.

3. Klappa och heja

Rugby World Cup 2019™ Cheer Sticks and a hat created with Canon's Creative Park.

Med tanke på den djupa passionen när du hejar på ditt land är det okej att ropa och föra så mycket oväsen som möjligt under matcherna. Dessa lätta skyltar och megafonen, där Ren och G dyker mot hörnet, är perfekta för stämningen framför TV:n – trots att spelarna i Japan kanske är för långt bort för att höra dina hejarop.

4. Gör en present

A Rugby World Cup 2019™ Money Envelope and Tags created with Canon's Creative Park.

Du kan göra någon av dessa pappersprylar och uppmana dina vänner och familj att hitta stämningen vid Rugby World Cup 2019™, men det finns även några andra presenter du kan skapa. Vad sägs om det här lättmonterade pengakuvertet – perfekt för att ge pengar till någon som sparar inför nästa RWC – eller dessa rugbybollformade skyltar, som är idealiska rugbyrelaterade presenter för alla som älskar sport i din familj?

5. Vik en pengalåda

A Rugby Ball Money Box created with Canon's Creative Park.

Om du inte hade råd med en resa till Japan för årets turnering får du spara inför 2023 års tävling i Frankrike. Den här coola pengalådan formad som en rugbyboll hjälper dig att samla ihop alla ören. Mynten stoppas ned i änden längst ned, så när det blir dags kan du öppna lådan med stil genom att sparka bort bollen.

Skrivet av Adam Rees


*Canon är en officiell sponsor av Rugby World Cup 2019™, som äger rum i Japan mellan den 20 september och 2 november. Rugby World Cup 2019-logotypen är ™ & © Rugby World Cup Limited 2015. Med ensamrätt.

Relaterade produkter

Relaterade artiklarBli inspirerad är din källa till användbara fotograferingstips, köpguider och insiktsfulla intervjuer – allt du behöver för att hitta den bästa kameran eller den bästa skrivaren och förverkliga din nästa kreativa idé.

Tillbaka till alla tips och tekniker