A surfer holds the IVY REC up and looks through the viewfinder.

BÄRBARA KAMEROR

Möt Canon IVY REC, aktivitetskameran som du kan ta med överallt

Canon IVY REC är här – en stötsäker*, vattentät**, bärbar kamera som passar perfekt för fotografering i hektiska miljöer. Med en 13-megapixels sensor, Full HD 1080 p-video med upp till 60 b/s, Wi-Fi- och Bluetooth-anslutning är den utformad för att fånga allt som händer med hög upplösning i situationer där du inte vill riskera en vanlig kamera eller din smartphone. Denna tuffa lilla kamera kan fästas direkt på skärpet eller väskan så att den alltid är inom räckhåll och bäst av allt är att du kan dela dina bilder direkt via Canon Mini Cam-appen.***

Canon IVY REC är endast 110,5 mm bred och väger cirka 90 gram, så den sinkar dig inte och är inte i vägen. Du glömmer att den finns där tills du behöver den, vilket ger dig möjlighet att fokusera på händelserna.

A pink IVY REC being attached to the back of a surfboard resting on the sand.
Den stötsäkra*, vattentäta** Canon IVY REC är perfekt för actionsport och lätt att använda var som helst.

Gör ett djupdyk

Canon IVY REC är vattentät** upp till två meter under 30 minuter i sötvatten, vilket innebär att det är den perfekta följeslagaren vid poolen. Sökaren kan även användas som ett fäste, så att du kan fästa Canon IVY REC i skärpet eller ryggsäcken vid vandring eller montera den på framsidan av cykeln för att få bilder ur ditt eget perspektiv. Var inte rädd för att ta med den när det regnar eller vid terrängkörning. Det är gjord för äventyr och för ett hektiskt liv!

Canon IVY REC kan även användas på stativ, liksom fastsatt på kläderna och även monterad på sportutrustning.

Håll inte tillbaka

A green Canon IVY REC tumbles into the sand in the wake of a mountain bike.
De starka färgerna på Canon IVY REC innebär att om den försvinner är det lätt att få syn på den i snö, lera och vatten – och utan skärm som kan spricka, så den här kameran är robust och slitstark.

Till skillnad från din smartphone har Canon IVY REC ingen skärm, så det finns ingen anledning att oroa sig för sprickor – den är stötsäker* och tål att tappas från två meter, vilket är perfekt när du är ute och cyklar mountainbike eller springer längs terräng. Den finns i fyra starka färger, vilket innebär att den inte bara är iögonfallande, utan även syns om den tappas i gyttja, sand eller snö. Oavsett om du cyklar, åker skidor eller åker skateboard följer den gärna med på turen.

Snabbare än du

A blue Canon IVY REC being used with the Canon Mini Cam app on a smartphone, displaying a photo on its screen.
Anslut din Canon IVY REC till din mobila enhet med den kostnadsfria Canon Mini Cam-appen***, så kan du använda funktionen för fjärrfotografering för att överföra bilder från kameran till din enhet och dela dem med vänner och följare.

Canon IVY REC är enkel och lättanvänd och den är inte bara tillgänglig, utan även snabb. Den kan ta stillbilder, video, eller båda på samma gång, med ännu fler anpassningsmöjligheter via anslutning till en smartphone. Med Wi-Fi- och Bluetooth-synkronisering kan du dela dina bilder och video direkt på sociala medier (om nätverket tillåter). Genom att använda Canon Mini Cam-appen*** kan du se det kameran ser på din smartphones skärm, vilket innebär att du till och med kan ge den till en vän medan du granskar bilder eller använder fjärrfotograferingsfunktionen.

Lev i nuet och ta med dig Canon IVY REC på turen! Med en lättanvänd alternativratt som gör det möjligt att smidigt växla mellan fotograferingsmetoder finns det inget du inte fånga med den här roliga lilla actionkameran.

Skrivet av David Osgar*Stötsäker upp till 2 meter (6,6 fot). Testmetoderna för stöttålighet är unika för den här produkten och är ingen garanti mot skador eller fel på produkten.
**Vattentät upp till 30 min. på ett djup av 2 meter (6,6 fot). Endast testad i sötvatten. Om den utsätts för något annat än sötvatten rekommenderas du att omedelbart skölja med sötvatten.
***Användning av tillvalet Canon Mini Cam-appen kräver att en kompatibel enhet ansluts till Canon IVY REC via Bluetooth® och Wi-Fi®. Canon Mini Cam-appen finns att hämta kostnadsfritt från App Store och Google Play. Dataavgifter kan tillkomma vid nedladdning av den kostnadsfria Canon Mini Cam-appen. Kompatibel med mobila enheter med iOS 11 eller senare och Android-enheter med Android 5.1 eller senare.

Relaterade artiklar
Canon Zoemini C and Canon Zoemini S on a table with a notebook with pictures stuck to it.

PYSSEL FRÅN SKRIVAREN

Låt kreativiteten flöda med Canon Zoemini-sortimentet

Släpp loss kreativiteten var du än är med en direktkamera och fickskrivare.

A trail runner captured jumping in the air on a rocky beach, creating a bold silhouette.

ACTIONFYLLD FOTOGRAFERING

Dem fem bästa tipsen för att fotografera action

Upptäck hur du tar mer kreativa actionbilder på vardagliga äventyr med tips från proffsfotografen Tom Bing.

Relaterade produkter

Relaterade artiklar

Bli inspirerad är din källa till användbara fotograferingstips, köpguider och insiktsfulla intervjuer – allt du behöver för att hitta den bästa kameran eller den bästa skrivaren och förverkliga din nästa kreativa idé.

Tillbaka till alla tips och tekniker