Printer on table next to pens, pencils and desk toys.

UTSKRIFT

Utforska ditt nästa kapitel med utskrifter

Oavsett om du utforskar ett nytt företagsäventyr, ska börja på universitet eller hjälper barnen med deras nya projekt blir allas nästa kapitel bättre med utskrifter.
Dagens skrivare kan göra så mycket mer än sina föregångare. Från molnutskrift till Wi-Fi-anslutning och hämtningsbara affärsmallar – det finns så mycket att utforska.
Läs mer om utskrifters kreativa potential och hur en skrivare kan hjälpa dig att göra dig redo för nästa steg.

Organisera

Woman standing next to a printer and operating it via her tablet.

Utskrifter är perfekta för att hålla dig på rätt spår utan att ruinera dig. Oavsett om du behöver en planerare för att kartlägga dina universitetsuppgifter, A3-kalendrar för affärsmöten eller veckovisa att göra-listor för att hålla koll på familjelivet kan du enkelt hitta dessa verktyg kostnadsfritt online.

Både The Organised Student och Emma Studies har ett stort utbud av utskrifter som är kostnadsfria och perfekta för att organisera vardagen.

Appen Easy-Photo Print Editor har flera olika mallar för kalendrar, varav några även kan anpassas med dina egna bilder.

Woman and child's hands on desk filled with creative nick-nacks.

Lösningen för regniga dagar

Det kan vara ett heltidsjobb att hålla barnen sysselsatta, i synnerhet vid dåligt väder. Men det är dessa mulna dagar som en skrivare kan glänsa.

På webbplatsen Happiness is Homemade kan du enkelt skriva ut ordsök, frågesporter och färgläggningssidor för en snabb lösning en regnig dag

"Det kan vara ett heltidsjobb att hålla barnen sysselsatta, i synnerhet vid dåligt väder. Men det är dessa mulna dagar som en skrivare kan glänsa"

Om du vill hålla barnen sysselsatta lite längre kan du gå snäppet längre och skriva ut ett spel. Det här legoinspirerade memoryspelet kan enkelt skrivas ut hemma och det är lika kul att göra det som att spela.

Dessutom har vår egen webbplats Creative Park massor av roligt papperspyssel som kan skrivas ut direkt från skrivaren hemma, bland annat leksaker, spel och kort.

Woman printing photo cards using a Zoemini printer.

Inreda ett nytt hem

Att börja på universitetet innebär att få ditt studentrum att kännas som ett hem. Varför inte sänka inredningskostnaderna genom att skriva ut dina egna bilder?

Canon Zoemini är en skrivare i kompaktformat från Canon som parkopplas direkt med smarta enheter. Det gör att du kan skriva ut bilder direkt från en mobil enhet, så att du kan dekorera snabbare och enklare.

Det finns gott om sparsamma sätt att visa utskrivna stories. Om du inte vill knyta fast dem med garn eller nåla fast dem på en korktavla kan du kolla in guiden Cool Mom Tech för att visa dina foton.

Mer information

Läs mer om PIXMA-programvara och hur du frigör kreativiteten hos din Canon-skrivare. Du kan även bläddra i sortimentet för att hitta din perfekta partner till hemmakontoret och komma igång med ditt egna papperspyssel

Skrivet av Sasha Newbury

Relaterade artiklar
A table is filled with Christmas-themed paper crafted decorations and gifts.

KREATIVA IDÉER FÖR UTSKRIVET PYSSEL

6 fantastiska saker som du kan skapa med din skrivare

Var kreativ och gör dina egna julklappar, dekorationer och spel. Ladda kostnadfritt ner mallar och skriv ut.

A selection of colourful home-printed cards and other items on a wall.

UTSKRIFTER

Fem grupper som behöver en skrivare. Hör du till en av dem?

Kreativ person, oberoende företagsägare eller någon av de andra typerna i listan? Du går miste om mycket om du inte har rätt skrivare. Det här är anledningen.

Relaterade artiklarBli inspirerad är din källa till användbara fotograferingstips, köpguider och insiktsfulla intervjuer – allt du behöver för att hitta den bästa kameran eller den bästa skrivaren och förverkliga din nästa kreativa idé.

Tillbaka till alla tips och tekniker

Relaterade produkter