Printer on table next to pens, pencils and desk toys.

UTSKRIFTER

Utforska ditt nästa kapitel med utskrifter

Oavsett om du utforskar ett nytt företagsäventyr, ska börja på universitet eller hjälper barnen med deras nya projekt blir allas nästa kapitel bättre med utskrifter.

Dagens skrivare kan göra så mycket mer än sina föregångare. Från molnutskrift till Wi-Fi-anslutning och hämtningsbara affärsmallar – det finns så mycket att utforska.

Läs mer om utskrifters kreativa potential och hur en skrivare kan hjälpa dig att göra dig redo för nästa steg.

Organisera

Woman standing next to a printer and operating it via her tablet.

Utskrifter är perfekta för att hålla dig på rätt spår utan att ruinera dig. Oavsett om du behöver en planerare för att kartlägga dina universitetsuppgifter, A3-kalendrar för affärsmöten eller veckovisa att göra-listor för att hålla koll på familjelivet kan du enkelt hitta dessa verktyg kostnadsfritt online.

Det tar inte lång tid att hitta kostnadsfria utskrifter online som kan hjälpa dig att bli organiserad. Appen Easy-Photo Print Editor har flera olika mallar för kalendrar, varav några även kan anpassas med dina egna bilder.

Woman and child's hands on desk filled with creative nick-nacks.

Lösningen för regniga dagar

Det kan vara ett heltidsjobb att hålla barnen sysselsatta, i synnerhet vid dåligt väder. Men det är dessa mulna dagar som en skrivare kan glänsa.

I Canons Creative Park-app hittar du kostnadsfria färgläggningssidor, labyrinter och andra utskrivningsbara aktiviteter att hämta från Fun with Kids! avsnittet – vilket är en snabb lösning en regnig dag. Du kan sätta din personliga prägel på utskrifterna genom att använda redigeringsfunktionen och anpassa mallarna.

"Det kan vara ett heltidsjobb att hålla barnen sysselsatta, i synnerhet vid dåligt väder. Men det är dessa mulna dagar som en skrivare kan glänsa"

Om du vill hålla barnen sysselsatta längre finns ett brett utbud av utskrivningsbara spel i Creative Park, till exempel bingo, ringkastning och till och med ditt alldeles egna schackspel. Dessa kan enkelt skrivas ut hemma och det är lika kul att göra det som att spela.

På webbplatsen Creative Park kan du upptäcka ännu mer roligt papperspyssel och 3D-modeller som kan skrivas ut direkt från skrivaren hemma, bland annat leksaker, djur och kort.

Woman printing photo cards using a Zoemini printer.

Inreda ett nytt hem

För dig som pluggar på universitetet och vill få studentrummet att kännas som ett hem. Varför inte sänka inredningskostnaderna genom att skriva ut dina egna bilder?

Canon Zoemini är en skrivare i kompaktformat från Canon som parkopplas direkt med smarta enheter. Det gör att du kan skriva ut bilder direkt från en mobil enhet, så att du kan dekorera snabbare och enklare.

Det finns gott om sparsamma sätt att visa dina utskrivna stories. Om du inte vill knyta ihop dem med snören eller fästa dem på en anslagstavla kan du prova att visa upp dina bilder som ett kollage i en ram eller på en canvas.

Canon PIXMA TS5350-serien är idealisk för hantverk och pyssel. Det finns ett brett utbud av utskrivningsbara papper att utforska, från borttagningsbara fotoklistermärken och magnetiskt fotopapper till papper för textiltryck och dubbelsidigt matt papper. Med en kombination av apparna Easy-PhotoPrint Editor och Creative Park har det aldrig varit enklare att dekorera dina tillhörigheter med dina favoritbilder.

Mer information

Läs mer om PIXMA-programvara och hur du frigör kreativiteten hos din Canon-skrivare. Eller leta i sortimentet för att hitta det du behöver till hemmakontoret och kom igång med ditt papperspyssel.

Skrivet av Sasha Newbury

Relaterade artiklar
A Canon PIXMA printer on a desk in a home office.

UTSKRIFTSTIPS

Den bästa skrivaren för hemmakontor

Arbeta smidigt hemifrån med Canon PIXMA TR4650-skrivaren.

The ink levels showing on a setting bar of a Canon printer.

UTSKRIFTSTIPS

Vanliga frågor om skrivare, bläck och papper

Canon-experten Suhaib Hussain svarar på vanliga frågor om skrivarteknik, bläck och papper.

Printer fun for everyone

KREATIV UTSKRIFT

Skrivarskoj för alla

Sex sätt som din PIXMA-skrivare kan ge ny energi till ditt hem, familjeaktiviteter och enheter.

Relaterade produkter

Relaterade artiklar

Bli inspirerad är din källa till användbara fototips, köpguider och insiktsfulla intervjuer – allt du behöver för att hitta den bästa kameran eller den bästa skrivaren och förverkliga din nästa kreativa idé.

Tillbaka till alla tips och tekniker