A Canon SELPHY SQUARE QX10 in front of a book full of pictures.

KREATIVA UTSKRIFTER

Ha lite roligt med utskrifterna: häftiga sätt att göra bilderna levande

Det är 2020 och alla har ett Instagram-konto. De flesta kan nu redigera sina bilder till perfekta ögonblicksbilder. Varför inte sticka ut från mängden och skapa personliga utskrifter som man inte glömmer bort direkt?

Välj den eleganta, bärbara skrivaren SELPHY SQUARE QX10 i elegant svart, vitt, pastellrosa eller mintgrönt, så att du kan släppa loss din kreativitet och väcka minnena till liv. Här är några enkla tips för att få igång dina utskriftsidéer.

Välkomna ofullkomligheten

A woman’s hand placing a photograph of a couple at the beach into a holiday

Experimentera, fånga ögonblicket och skapa något som är unikt för dig. Oavsett om det handlar om att trycka av telefonens blixt för att få en 90-talskänsla i bilderna eller om du fotograferar från en låg vinkel i ett annorlunda perspektiv bör du prova vad som funkar. Och det innebär att acceptera att bilderna inte måste vara perfekta för att skrivas ut. Strunta i reglerna och ha lite kul. 

Den batteridrivna, bärbara skrivaren SELPHY SQUARE QX10 har inga kablar eller sladdar, så du har frihet att skriva ut var du än är. Packa ner den här lilla prylen i väskan och skriv ut oavsett när du känner för det. 

Den här praktiska skrivaren skapar fyrkantiga klistermärken med kanter som är perfekta för klippböcker, att klistras på datorn eller som dekoration på anslagstavlor. SELPHY SQUARE QX10 använder dessutom specialutskrifter med färgsublimering, vilket innebär att de livfulla skapelserna förblir skarpa och ljusa under upp till 100 år. Ja, det stämmer, 100 år.

Berätta stories

Använd SELPHY Photo Layout-appen för att ansluta den Wi-Fi-aktiverade och kompakta SELPHY SQUARE QX10 till din mobila enhet eller länka din surfplatta eller telefon till Canon Zoemini via Bluetooth® med Canon Mini Print-appen för att omedelbart kunna dela iögonfallande fotoklistermärken.

Placera foton i lager på födelsedagskort eller rita på kanterna för att skapa uppseendeväckande tackkort. Sätt in dem i en dagbok för att komma ihåg dina kläder, föreviga fantastiska sminkningar eller ta glada kort på festen – valet är ditt. Dela dina upplevelser och stories på ett sätt som återspeglar din egen fantasi.

Snygga till din omgivning

A garland of photos printed on the Canon SELPHY SQUARE QX10 hanging from the wall.

Att sätta foton på väggarna hemma är ett utmärkt sätt att uttrycka din personlighet. Från porträtt av husdjur och semesteräventyr till roliga bilder av släkt och vänner – skriv ut bilder från din omgivning som inspirerar dig. 

Den bärbara och snabba SELPHY CP1300 ger snabba trådlösa utskrifter från Android- och iOS-smartphones och -surfplattor, antingen direkt eller via den kostnadsfria Canon PRINT-appen. Den skapar perfekta utskrifter i en mängd olika storlekar, från vykort till små klisterark, och den finns i svart, vitt eller rosa.

Skrivet av Lorna Dockerill

Relaterade artiklar
A hand taking a printed sheet of vibrant images from a Canon SELPHY CP1300 printer surrounded by beads, necklaces and a colour chart.

KREATIV UTSKRIFT

Planera, experimentera och skriv ut

Upptäck hur SELPHY Photo Layout-appen kan hjälpa dig att komma på idéer till spännande hantverksprojekt.

A lemon hovers in the air above an illustrated print of a tennis player about to serve. The effect makes it look as if the player is about to hit the lemon.

KREATIV UTSKRIFT

Lekfulla utskrifter med Paperboyo

Lek, skriv ut och publicera: Instagram-stjärnan Paperboyo experimenterar med Canon SELPHY Square QX10.

A woman prints out a picture on a Canon SELPHY Square QX10. Positioned upright on the desk in front of her is an outfit inspiration mood board.

KREATIV UTSKRIFT

Skriv ut ett stämningscollage på ett ögonblick

Ta dina kreativa projekt till nästa nivå och upptäck hur du kan skapa ett stämningscollage.

Relaterade produkter

Relaterade artiklar

Bli inspirerad är din källa till användbara fotograferingstips, köpguider och insiktsfulla intervjuer – allt du behöver för att hitta den bästa kameran eller den bästa skrivaren och förverkliga din nästa kreativa idé.

Tillbaka till alla tips och tekniker