Fotobok - Skapa en skräddarsydd fotobok

Ditt liv i HD. Du kan dela digitala foton på nolltid, men det finns inget som går upp mot att hålla ett utskrivet foto i händerna. Så varför inte skapa en egen fotobok av hög kvalitet med hjälp av hdbook? En skräddarsydd fotobok som har skrivits ut och bundits professionellt ger verkligen liv åt dina bilder, hjälper dig att bevara dina minnen och är en perfekt gåva till nära och kära.


Var hittar jag en återförsäljare?

Din skräddarsydda fotobok. Busenkelt.

1. Välj ut dina foton

Välj ut de favoritbilder som du vill visa upp i din förstklassiga fotobok – som passar perfekt om du vill skapa en riktigt personlig present eller dela dina älskade minnen med nära och kära.

2. Hämta hdbook-programvaran

Med hdbook-programvaran kan du enkelt skapa en fotobok på några minuter. Hämta programvaran till din PC eller Mac från någon av hdbook-återförsäljarnas webbplats, utforma fotona och texten och skicka till utskrift.

3. Gläds åt dina minnen

Din skräddarsydda fotobok skrivs ut på en avancerad Canon DreamLabo 5000-skrivare. Snart får du en fotobok av proffskvalitet med levande verklighetstrogna färger och skarp text.

Inspiration till skräddarsydda fotoböcker

Enastående fotokvalitet

Dina minnen i HD

Se och känn den överlägsna kvaliteten på en hdbook. Tack vare vår högupplösta utskriftsteknik med sju bläckbehållare blir fotona vackert detaljerade med naturliga hudtoner och verklighetstrogen återgivning. Färgfotona ser så levande ut att de skulle kunna hoppa fram från sidan, och svartvita bilder har mjuka övergångar för en stilfull känsla.

Välj fotobok-omslag

Helt skräddarsydd fotobok

Skapa ett eget skräddarsytt fotoboksomslag genom att lägga till text och bilder. Din hdbook är professionellt utskriven och bunden och kommer att se läcker ut i bokhyllan.

Lägga till text till foton

Klart. Tydligt. Skarpt.

Lägg till bildtext till fotona och albumets namn på omslaget. Tack vare specifikt framtaget bläck och utskriftsupplösningen på 2 400 dpi är hdbook-texten extra skarp.

Bindning med platt uppslag


Perfekt utbredning över dubbla sidor

I alla våra fotoböcker används bindning med platt uppslag, så att du kan placera bilder över två sidor utan att någon del av fotot döljs i vecket. Tack vare dubbelsidiga fotopapper av förstklassig kvalitet kan du expandera från standardmässiga 24 sidor upp till 100 sidor utan att ryggen blir bredare.

Olika fotobok-storlekar

Ett format som passar din smak

Kvadratiska format finns i storlekarna 127 x 127 mm, 210 x 210 mm och 300 x 300 mm. Du kan också ange landskap eller porträtt i A5 och A4 eller välja A3-landskap, så att du garanterat hittar det perfekta formatet till din skräddarsydda fotobok.

Val av fotopapper

Förstklassig utformning

Med det specifikt framtagna papperet – som är utformat för att fungera med Canons utskriftsteknik – får du förstklassiga fotoutskrifter i HD-kvalitet. Välj bland Luster-papper med en struktur som liknar den som används hos traditionella fotolabb eller glansigt papper med slät och högglättig utformning.


Minnen som varar

Via kombinationen av Canon-bläck och specialbestruket fotopapper får du foton som varar hela livet. Eller åtminstone i 300 år, så du kan vara säker på att din anpassade fotobok kan komma till glädje i flera generationer.*

Fotobokprogramvara

Med vår lättanvända programvara för Windows eller Mac kan du skapa en anpassad fotobok på några minuter. Välj bokens storlek, lägg till bilder och välj en layout från det stora sortimentet.

Snabba, förinställda layouter

Gör det ännu enklare att skapa en egen fotobok med funktionen Autoflow. Programvaran beställer automatiskt bilderna och sätter dem i rutor efter bästa orientering. Du kan finjustera sidlayouten och bilderna innan du skickar din anpassade fotobok till tryck.

Avancerade, anpassade layouter

Den kostnadsfria programvaran hdbook är lättanvänd och har avancerade funktioner som ger dig fullständigt fri design. Det gör att du kan göra en fotobok på ditt eget vis, och berätta din egen historia.

Var hittar jag en återförsäljare?

Hämta den kostnadsfria fotoboksprogramvaran hdbook från någon av våra återförsäljare och börja skapa lyxiga fotoböcker idag. Starta genom att klicka på nationsflaggan bredvid den valda hdbook-återförsäljaren.

Österrike

Belgien

Danmark

Tyskland

Italien

Luxemburg

Polen

UK

Irland

*Beräknad hållbarhet för utskrift vid mörk förvaring

<Testmetoder och villkor för beräkning>

Data för utskrifternas hållbarhet uttrycks i antal år och beräknas utifrån testmetoder och villkor som anges i standarden ”Digital Color Photo Print Stability Evaluation” (JEITA CP-3901), som utfärdats av JEITA (Japan Electronics and Information Technology Industries Association).

<Anmärkning om utskrift och visning av foton>

Utskrifternas faktiska hållbarhet kan skilja sig från de beräkningar som anges ovan beroende på visnings-/förvaringsförhållanden. Antal år beräknas utifrån resultatet av accelererade tester som genomförts av Canon Inc. och utgör inte en produktgaranti. Se till att dina utskrivna bilder håller längre: Exponering för ljus, miljögaser, hög temperatur och luftfuktighet kan göra så att bilderna bleknar snabbare. Undvik de här faktorerna vid förvaring och visning för att effektivt förbättra hållbarheten på dina foton.


*Design och specifikationer kan ändras utan föregående meddelande.