Hemligheten bakom iW360

Den verkliga styrkan hos iW360 är de fem beprövade programvarukomponenterna som är kombinerade i ett enda paket. De här komponenterna samverkar till att ge en imponerande prestandanivå.

 

iWPM – produktiv, kostnadseffektiv publiceringskapacitet

Med Canon iW Publishing Manager är det är enkelt och kostnadseffektivt att skapa dokument med professionell kvalitet och ändå hålla snäva leveranstider . Du kan scanna in flera dokument från flera källor och ha slutprodukten i din hand på nolltid.

iWDM – hantera och dela elektroniska dokument effektivt.
Föreställ dig det hav av viktiga pappersdokument på skrivbordet fullständigt arkiverat och tillgänglig med bara en musklickning. Med Canons iW Document Manager-programvara får användarna kontroll över alla sina dokument.

iW Function Flow – kombinera flera funktioner med bara en knapptryckning.
Genom att kombinera flera av Canons multifunktionella skrivarfunktioner automatiserar iW Function Flow det manuella arbetsflödet och förbättrar effektiviteten. På så sätt får du mer gjort på kortare tid och med mindre stress. iW Function Flow har en uppsättning förregistrerade knappar som samverkar med användarautentisering för att ge personlig funktionalitet.

Searchable PDF – omvandla data till information.
Det här programmet skapar en PDF-fil genom att omvandla en scannad bild till textdata som du kan söka i. När du scannar ett dokument till en PDF-fil bearbetas alla objekt, inklusive text på sidan, som bilder. Du kan söka efter texten och enkelt hitta den specifika information som du behöver.

Compact PDF – minska nätverksbelastningen och få snabbare kommunikation.
Det är så här du optimerar prestanda när du bearbetar PDF-filer. Compact PDF skapar en fil genom att komprimera scannade fullfärgsbilder som normalt kräver långa överföringstider på nätverket och omvandlar den till en liten bildfil. Det betyder att du enkelt kan e-posta bifogade filer i nätverket. Den största fördelen är att du inte behöver kompromissa med kvaliteten.

spacer
					image